Hvor hurtigt skal jeg Ride en stationær cykel?

March 1


Hvor hurtigt skal jeg Ride en stationær cykel?


Der er ingen tvivl om, at brug af en stationær cykel kan hjælpe dig med at komme i form, tabe sig og endda opbygge muskler. Når det kommer til den hastighed, som du skal ride, selv om, er, at alle kommer til at afhænge af dit niveau af fitness og hvor hårdt du er villig til at arbejde. Med andre ord, ikke sammenligne hastigheder med andre mennesker, der kan være ved hjælp af samme mærke cykel; dette er din kondition rejse, og den eneste person, du har brug for at konkurrere mod er dig selv.

Et alternativ til Speed

Når du arbejder ud, du vil være sikker på du træner med en intensitet, der vil producere resultater. I stedet for at fokusere på din hastighed, så prøv med det, der hedder den "tale test", kapret af forskere fra det amerikanske Råd om motion som en enkel, men meget effektiv metode til at bestemme, hvor hårdt du arbejder ud. Da det er skræddersyet til din individuelle fitness niveau, det er mere effektivt end at navngive en bestemt hastighed, hvormed du skal cykle. Det kan også være mere sigende end at overvåge din puls med cyklens pulsmåleren, da "mål" spænder på stationær cykel computere er baseret på gennemsnit, som måske eller måske ikke er præcis for dig.

Hvordan man gør det

Det er simpelt: Hvis dit hjerte slår hurtigere, dine lunger arbejder hårdere, og du kan tale komfortabelt - men kan ikke synge - du sandsynligvis arbejder ud på et niveau, der er ideel til at forbedre dit hjerte-kar sundhed og tabe sig. Når du kommer til det punkt, hvor taler bliver endnu vanskeligere, og du kan ikke sige mere end et par ord, har du nået et andet niveau af træningsintensitet. Dette niveau kommer til at forbrænde flere kalorier og forbedre dine præstationer, men det er sværere at opretholde i lang tid. Hvis du træder i pedalerne, at cyklen så hurtigt, at du ikke kan tale mere end et enkelt ord, er du sandsynligvis ikke vil være i stand til at opretholde det i mere end et par minutter. Som hovedregel sigte efter den "nemme at snakke" zone for længere træningspas er "sværere at snakke" zone for kortere, hurtigere sessioner på 20 minutter eller mindre, og "virkelig svært at tale" zone kun meget sparsomt.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com