Hvilke frugter indeholder en masse sukker?

March 6


Hvilke frugter indeholder en masse sukker?


Der er en række grunde til at være bekymret over indholdet af sukker i den mad, du spiser. Diabetikere er nødvendigt omhyggeligt at overvåge deres sukkerindtag mens atleter kan have behov for fødevarer med højt sukker under og efter en træning for at hjælpe styrke deres energi i lang udholdenhed begivenhed. Den primære kilde af sukker i frugterne er fructose, som er en naturlig sukker.

Rosiner

Rosiner, som er lavet ved at dehydrere druer, indeholder en betydelig mængde af sukker til deres størrelse. Processen med at fjerne vandet kondenserer sukkerindholdet, pakning hver rosin med sukker. En fjerdedel kop rosiner indeholder omkring 130 kalorier, med næsten alle af dem kommer fra sukker. Det svarer til ca. 29 g sukker. Rosiner også indeholde 310 mg kalium.

Appelsiner


Hvilke frugter indeholder en masse sukker?


En mellemstor appelsin indeholder omkring 12 g sukker og 70 samlede kalorier. Appelsiner indeholder 269 mg kalium og betydeligt mere vand indhold end rosiner. Appelsiner indeholder også den fulde anbefalede daglige mængde af vitamin C.

Fordele

Fruktose nedbrydes anderledes end simple sukkerarter og er et bedre valg for diabetikere. Rosiner har et glykæmisk værdi på 64, mens appelsiner har en værdi på 43. Jo højere værdi, jo hurtigere sukker ind i blodbanen. Den kalium i hver hjælper med at forhindre kramper, ifølge Colorado State University.

Diabetikere

Selv om begge frugter indeholder store mængder af sukker, afhænger valget af grundene til at spise det. Diabetikere er nødt til at faktor i sukkerindhold og glykæmisk værdier af deres frugter valg sammen med deres andre måltider for at sikre deres blodsukkerniveau forbliver afbalanceret. Hvis en lavere glykæmisk værdi frugt er påkrævet, appelsiner er det bedste valg; Men hvis en højere GI værdi frugt er nødvendig, rosiner er et bedre valg.

Atleter

Atleter har forskellige faktorer at overveje, når du vælger frugt. Appelsiner har højere vandindhold end rosiner, selvom begge indeholder rigelige mængder af sukker. Under træning, er der behov for tilstrækkelig hydrering; Derfor kan indtagelse af appelsiner hjælpe energiforsyning over lange udholdenhed begivenheder samtidig supplere vandbehov. Efter en hændelse, kroppen har brug for at genvinde sine sukker butikker så hurtigt som muligt. I dette tilfælde, rosiner, med deres højere GI værdi, ville være en mere forsigtig valg end appelsiner.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com