Forskellen mellem Tai Chi & Kung Fu

March 9


Forskellen mellem Tai Chi & Kung Fu


Kampsport er begge former for motion og selvforsvar. Nogle af de kampsport udviklet tusinder af år siden som metoder til konditionering, både for sindet og kroppen. Selvom Kung Fu og Tai Chi er begge former for kampsport og indeholder mange ligheder, der findes tydelige forskelle mellem de to specialer.

Qigong

Qigong er en kunst, der bruger teknikker, der involverer både krop og sind. Ordet Qigong er opdelt i to dele. "Qi" er opført som en form for vital energi, livsånde eller blot luften. "Gong" er den praksis pleje og fremme qi gennem bevægelse, positioner og åndedrætsøvelser. Både Kung Fu og Tai Chi er former for Qigong.

Ligheder

Både Tai Chi og Kung Fu stammer fra taoistiske filosofi og begge har historier for at blive praktiseret i taoistiske klostre. Derudover er de begge typer kampsport, som engang blev anvendt til selvforsvar eller blot gennem udvikling af åndelig og fysisk vækst. Tai Chi og Kung Fu bruge sind og krop sammen for at give balance samt til kamp eller træning. Af disse grunde, kan mange mennesker forveksler Tai Chi og Kung Fu.

Forskelle

Tai Chi udføres ved hjælp af langsomme, graciøse bevægelser, der efterligner strømmen af ​​energi gennem kroppen. Selvom Tai Chi bruger bevægelser, der er kortfattet, overgangene er yndefulde og langsom i modsætning til de hurtige, skarpe bevægelser af Kung Fu. Vanderbilt University, at Tai Chi er forskellig fra Kung Fu, da det betragtes som en "blød" kampkunst. Kung Fu består af bevægelser kaldet strejker, hvilket dog kan gøres af albuerne eller knæene. Dens teknikker også involverer hurtige bevægelser og kast og ligner i form og bevægelse til kampkunst kaldet Judo.

Yin og Yang

Tai Chi og Kung Fu kan blive undervist gennem forskellige klasser, eller nogle kampsport centre kan tilbyde både specialiteter i en klasse. Ifølge Shaolin-Do Martial Arts Academy, der omfatter både Tai Chi og Kung Fu i en klasse bruger teorien om yin og yang ved hjælp af to forskellige discipliner for at opveje hinanden. Ved at lære Tai Chi, kan du øve afslapning og kropsbevidsthed, og øge din styrke og fleksibilitet. Ved at øve Kung Fu, kan du tabe sig, lære selvforsvar og øve opbygge din udholdenhed.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com