Ornithin-alpha-ketoglutarat Bivirkninger

March 10


Ornithin-alpha-ketoglutarat Bivirkninger


Ornithin og glutamin er begge betinget essentielle aminosyrer. Alpha-ketoglutarat er en komponent i Krebs cyklus, også kaldet TCA eller citronsyre cyklus. Ornithin er en aminosyre komponent af metabolismen af ​​arginin og prolin, to essentielle aminosyrer. Ornithin alpha-ketoglutarat, OKG, er en syntetisk form af alpha-ketoglutarat.

Sikkerhed

Da både ornithin og alpha-ketoglutarat findes naturligt i kroppen, er de formodes at være sikkert at forbruge. En undersøgelse, "Ornithin alpha-ketoglutarat forbedrer sårheling i alvorlig forbrænding patient: et prospektivt, randomiseret dobbeltblindt forsøg versus isonitrogenous kontrol," administreret 10 gram OKG to gange om dagen i tre uger til at brænde patienter og bestemt, at det er sikkert og godt tåles af alle deltagere.

Bivirkninger

Mens dette tillæg synes at være sikkert, store doser, defineret som mellem 5 og 10 gram, kan forårsage diarré eller mavekramper. Mens dette kan være tilfældet, mange brænde patientstudier brug mellem 10 gram til 30 gram af dette supplement per dag uden uønskede bivirkninger. Bivirkningerne for tilskud af blot aminosyren ornithin omfatter mulige gastrisk forstyrret, rastløshed og søvnløshed.

Personer, der ikke bør Supplement

Der er i øjeblikket ingen kendte interaktioner med lægemidler, kosttilskud eller mad med OKG ifølge Blue Shield CA. Imidlertid bør enkeltpersoner, der MAO, blodtryk eller erektil dysfunktion medicin ikke ornithin, som kan forekomme lægemiddelinteraktioner. Gravide og ammende kvinder bør ikke indtage dette tillæg, da det vil blive overført til deres børn. Ligeledes bør børn ikke tage OKG medmindre ordineret af en læge. Som med enhver supplement eller kost ændring en læge bør afgøre, om at tilføje dette tillæg ville være tilrådeligt.

Burn Patienter og Bodybuildere

Artiklen, "Effekten af ​​ornithin alpha-ketoglutarat (OKG) på sunde, vægt uddannet mænd", fastslået, at OKG tilskud ikke steg træningsintensitet, volumen eller muskelmasse. Det også ikke ændre blodkoncentrationer af insulin eller væksthormon, som begge fungerer som anabolske muskel bygherrer. Selv om det ikke ser ud til at øge muskel, går OKG hjælpe brænde patienter inddrive fra deres skader. Når OKG blev tilsat til brænde patienternes enteral ernæring rutiner, deres sårheling tid drastisk forkortet i forhold til en proteinblanding placebogruppen.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com