Hvilken slags Swimsuit Hvis en kvinde med store Arms Wear?

March 1


Hvilken slags Swimsuit Hvis en kvinde med store Arms Wear?


Badedragt shopping kan være en skræmmende opgave for kvinder med post-vinter arme, der er overvintrende under chunky trøjer. Når du finder en stil, der smigrer og tager fokus væk fra store arme, vil du uden tvivl være at ramme stranden uden en pleje i verden; og nej, du vil ikke være iført en våddragt.

Hvad skal kigge efter

Badedragter med V-hals eller halterneck halsudskæringer er en stor mulighed for kvinder med store arme, fordi de henlede opmærksomheden på hals og bryst og væk fra våben. Sats på brede stropper og undgå tynde dem, der lægger vægt store arme. Også holde sig væk fra jakkesæt med skinnende stropper, som kun vil sætte fokus på arme. I stedet vælger matte stoffer, som har en slankende effekt.

Fremhæv Aktiver

En god måde at nedtone store våben er at finde badedragt stilarter og detaljer, der sætter fokus på dine aktiver. Hvis du har en lille talje, eller ønsker at fremhæve din buste, vælge stilarter, der har det sjovt detaljer nær området. Tænk hardware på en tynd bælte eller charme i nærheden af ​​din DECOLLETAGE. Du kan også eksperimentere med farver og prints til at spille op aktiver og nedtone store arme. Hvis du har en tonet bund, kigge efter en todelt med en lys bund og en mørk farvet top. Den lysere farve vil henlede opmærksomheden på din bund, mens de mørkere farve fungerer som en neutral at nedtone fokus på din øverste halvdel. Udskriver strategisk placeret på visse områder kan også gøre underværker at nedtone arme. En lille print på toppen kan fremhæve din buste, men stadig holde fokus væk fra våben.

Find den rigtige pasform

Badedragter er mere krop bevidst end almindelige tøj, så det er afgørende, at pasformen er rigtig. De fleste stilarter er skåret mindre, så gå op en størrelse, hvis du føler dig utryg, eller hvis stoffet er at skære ind under huden. Specielt ser for at give under armene og rundt om ryggen. Enhver tæthed i dette område vil kun fremhæve større arme.

Cover-ups

Cover-ups er en stor mulighed, hvis du ikke er klar til fuldt ud at afsløre dine arme. Styles i lette stoffer med lange eller flagermusærmer viser stadig lidt hud uden at lægge vægt på dine arme. En semi-sheer tunika eller kaftan stil med en farverig print gør en stor strand glam look.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com