Hvor meget koster kropsvægt påvirke din Cycling Speed?

March 6


Hvor meget koster kropsvægt påvirke din Cycling Speed?


Hver gang cyklister excel på deres cykler eller forsøge at bringe deres cykler på omgangshøjde at bo med en gruppe, deres vægt kommer i spil. Da tungere ryttere nødt til at arbejde hårdere end deres tyndere kolleger at opretholde den samme hastighed, er det ikke underligt, at verdens hurtigste cyklister er tynd og har en meget lav fedtprocent. Hver ekstra pund bogstaveligt tager sekunder af den tid, det tager at bestige en stejl stigning.

Virkningerne af Vægt

Jo tungere en rytter er, jo større hans energibehov vil være. Dette udmønter sig i at sætte i ekstra indsats, især under en klatretur. Udstyr også kommer i spil, og tilføjer vægt på det samlede beløb, der er grunden til du vil ofte se professionelle cykelryttere kaste vandflasker ud af deres cykler inden udgangen af ​​et løb. På kuperet terræn og stejle stigninger, vil en lettere rytter komme ud forude. Den tungere rytter vil have mindre af en fordel, fordi han også nødt til at overvinde mere tyngdekraften.

The Cost of ekstra vægt

Talrige undersøgelser er blevet udført for at vise, hvor meget vægt bevirker en cyklist. Bicycling Magazine offentliggjorde resultaterne af en undersøgelse fra James C. Martin, ph.d., adjunkt i afdelingen for motion og sport videnskab ved University of Utah. Brug af beregninger fra en 160-lb. rytter på en 5 kilometer 7 procent klasse, konkluderede han, at for hver 5 lbs. føjes til en rytter, ville det tage ham yderligere 30 sekunder til at bestige en stejl stigning.

Strøm til vægt forhold

Den effekt i forhold til vægten måler, hvor meget strøm, i watt kan en cykelrytter producere på en vis vægt, som måles i kilogram. Atleter har adgang til disse magt numre ved hjælp af et power meter, som er monteret på cyklen og overfører magt numre til en cyklist styr monteret computer. En tungere rytter skal producere flere watt end en lighter rytter at bestige den samme stigning.

Håndtering Vægt

Hvis dit mål er at blive en hurtigere rytter, er der flere måder at nå dette mål. Den mest indlysende er at tabe. Men mange trænere foretrækker at arbejde på en atlet magt numre gennem øget interval sessioner og off-season gym arbejde, i modsætning til nøje at begrænse kalorier. Når atleter tabe sig, skal de til formål at tabe fedt, i stedet for muskler. Hvis du er på slankekur for at tabe, skal du sørge for du spiser nok kalorier og kulhydrater for at give din krop med den rette brændstof til træning.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com