Fordele ved Colostrum i gedemælk

March 29


Fordele ved Colostrum i gedemælk


Når du søger efter måder at støtte immunforsvaret, eller endda give det et løft, colostrum ofte kommer op som en af ​​de naturlige måder at gøre det. Immunsystemet kan blive kompromitteret på grund af forskellige typer, hvis sygdomme, som kan gøre det svært for kroppen at bekæmpe off andre vira og sygdomme. Goat råmælk har mange fordele og tilgængelig som et supplement.

Den kvindelige Goat

Geden er tæt forbundet med får og er en af ​​de ældste domesticerede arter. Den kvindelige ged eller Nannie, producerer mælk til sin unge som alle pattedyrarter gør. Mængden af ​​mælk afhænger af alder af ged. Nogle geder er avlet specielt til deres mælk at gøre ost, smør og is, samt at høste fordelene af råmælken, der er fremstillet af den. Den gedemælk kan med held erstatte en komælk for dem med allergi over for det, men det gør stadig indeholde en form for protein kaldet kasein.

Hvad er Colostrum?

Colostrum er kendt som den første mælk. Det er produceret i slutningen af ​​graviditeten, og et par dage efter fødslen. Det har tendens til at være en gullig, tyk og klæbrig substans, der er høj i næringsstoffer, antistoffer og protein. Det er også lavt fedtindhold, hvilket gør det lettere for et spædbarn at fordøje. Dette stof er til gavn for en nyfødt fordøjelsessystem, fordi det hjælper fjerne affaldet ved at tilskynde spædbarnets første afføring. Antistofferne tilstedeværende vil hjælpe med at beskytte den nyfødte mod virus og bakterier, få barnet ud til en sund start.

Goat råmælk

Goat råmælk er undertiden benævnt "flydende guld." Det får dette navn både på grund af sin gule udseende og på grund af dens betydning. Alle nyfødte har brug for råmælk. Det er muligt for en nyfødt ged, eller kid, at overleve uden det, men sandsynligheden for død og sygdom er meget større. Geden råmælk er rig på vitamin A og E samt jern, alle vigtige næringsstoffer, som den nyfødte skal have. Den knægt skal pleje, så snart efter fødslen som muligt at modtage passende mængde råmælk, da absorptionen er mere effektivt derefter.

Fordele ved Goat råmælk

Goat råmælk er til gavn for immunsystemet på mange måder. Den indeholder antistoffer, der bekæmper off bakterier og sygdomme. På grund af protein, der findes i colostrum, kan det fremme muskel, hud og vævsvækst. Det kan også beskytte tarmvæggen fra dårlige bakterier. Colostrum har også vist sig at hjælpe med vægtkontrol og anti-aging, fordi den fremmer celle regenerering. Selv de allergiske over for mælk kan tage en colostrum supplement. Denne første fødevarer er simpelthen mor naturens måde at afbalancere kroppen til at hjælpe det bekæmpe off sygdomme og bakterier, samt give vigtige næringsstoffer for cellefunktion og support, som din krop har brug for at overleve i vores forurenet miljø.

Sådan får ged Colostrum

Goat råmælk findes i pilleform online eller på dit lokale apotek. Som med enhver supplement, er det vigtigt at tale med din læge og / eller apotek om anbefalinger til at tage tillægget. Husk på, at alle er forskellige, og selv om produktet er alle naturlige og kan være meget gavnligt i at støtte immunforsvaret, vil colostrum supplement ikke være så potent som råmælken kommer lige fra moderen ved fødslen.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com