Olive Leaf Extract for hudproblemer

February 4


Olive Leaf Extract for hudproblemer


Olivenblad har været brugt i århundreder som en lægeurt at behandle en række sundhedsmæssige forhold. Pakket med antioxidanter og phytonutrients er oliven blade bruges som te, et flydende koncentrat eller som supplement i pulverform. Nyere forskning har vist betydelige fordele ved olivenbladekstrakt til behandling af visse hudsygdomme.

Hurtig heling

Sår heler hurtigere med oliven blade ekstrakt, ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2011 spørgsmålet om "Journal of Medicinal Foods." I dyreforsøg, sår behandlet med oliven blade ekstrakt viste 87 procent øget lukning og 35 procent bedre styrke i forhold til sår behandlet med en kommerciel salve. Høje mængder af antioxidanter, der var til stede i et vand ekstrakt tillægges helbredende egenskaber så godt, siger forskerne, som identificerede et stof kaldet secoiridoid oleuropein som den vigtigste aktive ingrediens i oliven blade.

Reducerer hudtumorer

En undersøgelse offentliggjort i en 2010 "International Journal of Cancer" viser, at oliven blade beskytter mod hudkræft. I undersøgelsen foretaget på mus, oliven blade ekstrakt signifikant hæmmede celle reproduktion og induceret tidlig apoptose - programmeret celledød - i en vævskultur af hudkræft celler. Også behandling af etablerede tumorer i mus med oliven blade ekstrakt reducerede tumor volumen.

Beskytter mod solskader

Du ønsker måske at overveje at bruge oliven blade ekstrakt til at beskytte mod huden skader fra solen, siger forskere en undersøgelse offentliggjort i en 2010 "Phytoterapi Research" tidsskrift. Oliven blad ekstrakt og en aktiv bestanddel oliven blad, kaldet oleuropein, to gange dagligt i 14 dage hæmmede hud-fortykkelse reaktioner for ultraviolet stråling. Ekstrakten og oleuropein også bremset melanin produktionen og hæmmede et enzym, der nedbryder hudens væv.

Bedre end E-vitamin

Oleuropein ekstrakt af oliven blade reduceret rødme af huden, dehydrering og blodtilførslen til huden bedre end E-vitamin, ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2008 "International Journal of Cosmetic Science." I undersøgelsen, frivillige brugte gel indeholdende oleuropein efter undergår ultraviolet stråling behandling. Forskerne opfordres yderligere undersøgelse af fordelene ved oliven blade ekstrakt, eventuelt i kombination med andre aktive forbindelser, for at beskytte huden mod solskader.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com