Virkninger af Teenage graviditet

February 17


Virkninger af Teenage graviditet


Teenage graviditet er et alvorligt problem, der kan få alvorlige konsekvenser i fremtiden af ​​en ung kvinde. Enhver teenage-graviditet bliver en udfordring som teenagere typisk mangler nødvendige færdigheder til at håndtere en graviditet og barsel. Tålmodighed, modenhed og evne til at håndtere stress er nødvendige af gravide mødre i alle aldre. En teenage-graviditet kan også påvirke barnet. De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse bemærker, at børn født til teenagere kan have svagere intellektuel udvikling og lavere dygtighed sæt score ved børnehaven. De kan også have løbende medicinske spørgsmål og adfærdsmæssige problemer.

Medicinske komplikationer

Medicinske komplikationer forekommer ofte hos gravide teenagere, ifølge den amerikanske Academy of Børne- og Ungdomspsykiatrisk. Alt for ofte har teenagere ikke søge tilstrækkelig lægehjælp under graviditeten. Komplikationer, der kan opstå i løbet af en teenage-graviditet inkluderer anæmi, toxemia, højt blodtryk, placenta previa og for tidlig fødsel af barnet. Løbende lægehjælp er afgørende for at forhindre, at disse komplikationer truer graviditet og moderens velbefindende.

Følelsesmæssig Crisis

En teenager kan lide en følelsesmæssig krise, hvis hun bliver gravid og ikke ønsker barnet. Denne krise kan føre til udslæt adfærd såsom at forsøge at selv afbryde barnet eller et selvmordsforsøg.

Bekymringer om Future

Usikkerhed om fremtiden kan opstå, når en teenager er gravid. En teenager kan føle, at hun ikke har nok viden til at være mor. Hun kan også have frygt, hvordan have en baby vil påvirke sit eget liv og drømme for fremtiden.

Forsinket Uddannelse

Uddannelse kan sættes på hold, når en teenager bliver gravid. Nogle gravide teenagere kan beslutte at forlade high school. Andre, der havde planer om at deltage i college i fremtiden kan udskyde den oplevelse efter at blive gravid. De kan beslutte at fokusere på baby eller giftes i stedet at forfølge videregående uddannelse.

Rygning & Drugs

Rygning og brug af narkotika kan være problematisk i en teenage-graviditet. En teenager kan ikke har viljestyrke til at stoppe med at bruge stoffer, der kan skade ufødte barn.

Konsumption

Konsumption kan opstå under en graviditet. En gravid teenager bør forsøge at udøve under graviditeten; Men hvis udmattelse opstår, er det vigtigt at vide, at dette er ofte en normal del af graviditeten. At få standard 8 timers søvn hver nat (eller flere) er vigtig.

Depression

Depression kan opstå, når en teenager er gravid. Den teen kan falde ind i en depression, mens du prøver at håndtere de følelser, en graviditet Opretter og alle de eventuelt negative feedback om graviditeten fra venner og familie. De svingende hormoner, som en graviditet forårsager kan også prompt depression.

Forsømmelse af Baby

Når deres baby er født, kan teenagere ikke være villige eller i stand til at give det den udelte opmærksomhed den har brug for. En teenager kan ikke være en tilstrækkelig mor, fordi hun er overvældet af de konstante behov barnet. Hun kan vokse irriteret over den manglende frihed til at interagere med sin peer-gruppe på grund af barnet.

Problemer med Finances

Økonomiske vanskeligheder kan opstå i løbet af en teenage-graviditet eller efter at barnet er født. Det er dyrt at rejse en baby. Teenagere, der fuldtidsbeskæftigelse ikke har kan kæmpe for at dække basale udgifter i livet ved at have en baby.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com