Vigtigheden af ​​Parental Affection

February 16


Vigtigheden af ​​Parental Affection


I sin 2010 Artikel, "Om Vækst og udvikling Mønstre af Spædbørn," Novella J. Ruffin, en specialist i børns udvikling på Virginia State University, understreger betydningen af ​​de første fem år af et barns liv i nedsætning mønstrene for den fremtidige følelsesmæssige udvikling . Affirmation og hengivenhed i de tidlige år er afgørende for sunde adfærdsmønstre og følelsesmæssig stabilitet, og for at forberede de udfordringer omverdenen. Indgyde i dit barn en urokkelig tillid til din kærlighed og hengivenhed er en af ​​de største gaver, du kan give.

Fysiske og følelsesmæssige Affection

Joanna Maselko, et al., I deres 2010 forskning undersøgelse offentliggjort i "Journal of Epidemiology og Fællesskabets sundheds-," fundet, at ud af tre sæt voksne i 30'erne, som var blevet vurderet 8 måneder gammel, dem, der havde fået den mest fysiske og følelsesmæssige hengivenhed i barndom havde udviklet den mest stabile og positive følelsesmæssige funktion og mentale sundhed. I den anden ende af skalaen, College of Education ved Florida International University bemærker, at børn, der er opdraget i følelsesmæssigt kolde omgivelser, og som lider psykiske traumer såsom ydmygelse, følelsesmæssig omsorgssvigt, latterliggørelse og verbale overgreb, vil sandsynligvis nå voksenalderen med varierende grader af mental skrøbelighed. Almindelige markører for barndommen forsømmelse inkluderer lavt selvværd, depression og i mange tilfælde, en fortsættelse af de mønstre af følelsesmæssigt trukket adfærd lært af forældre eller pårørende.

Ubetinget Kærlig Behavior

Spædbørn og småbørn, som er fretful eller forstyrrende behov lige så meget positiv opmærksomhed og bekræftelse som roligere børn. Ruffin understreger vigtigheden af ​​ubetinget kærlighed og hengivenhed, uanset hvad det lille barns temperament, der mener, at selv alt for uregerlige børn kan i sidste ende reagere på en urokkelig tålmodighed og kærlighed. Denne tilgang styrkes af California State University i "De otte idealer Attachment Parenting." Irritabel Spædbørn defineres som high-behov, og i stedet overlades til fuss, de har brug for al den fysiske og følelsesmæssige nærhed nødvendig for tryghed og komfort.

Myndigheds- vs. autoritære Parenting

Naturligvis børn har brug for vejledning, grænser og omhyggelig pleje for at lære dem respekt for sig selv og for andre, og hvordan man kan interagere med verden. I tidligere generationer børn forventedes at blive set og ikke hørt, forældrerollen i disse dage kan balancere fast vejledning og grænsesøgende indstilling med den følelsesmæssige støtte og kærlig pleje, at et barn har brug for at føle sig sikker inden for disse grænser. Fernando Garcia, et al., Fra University of Valencia, gennemført en undersøgelse af mere end 1.400 teenagere til at etablere de respektive fordele ved autoritative, autoritære, overbærende og neglectful forældre stilarter. Forfatterne konkluderede, at de mest positive resultater med hensyn til teenage akademisk succes er resultatet af en kombination af autoritative forældre, hvor vejledning er fast og pålideligt i overensstemmelse med en høj grad af følelsesmæssig varme og hengivenhed.

Massage at uddybe din Bond

Kærlig og kærlig berøring er uhyre betryggende at en baby og er en følelsesmæssigt berigende oplevelse for en baby og en forælder til at dele, hvad enten det er faderen eller moderen. Touch reducerer stress, beroliger barnet, at hun er sikker, og ifølge Michelle Fletcher i Stillehavet College of Oriental Medicine, er så vigtigt for hende sund udvikling som at spise og sove. Fortsat at massere dit barn som hun når buksetrold alder vil styrke hendes følelse af sikkerhed og give hende fortsat og håndgribeligt bevis på din kærlighed og hengivenhed for hende.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com