Hvad er fordelene ved aminosyrer og vitaminer?

February 1


Hvad er fordelene ved aminosyrer og vitaminer?


Ikke alle vitaminer og kosttilskud er til gavn for alle, og de kan ikke træde i stedet for at spise en sund og afbalanceret kost. For visse grupper af mennesker, men tager aminosyrer eller vitamintilskud kan forbedre den generelle sundhed, bidrage til at forebygge sygdomme og forbedre resultaterne af efter en regelmæssig motion planen.

Vitamin Fordele

De fleste amerikanere ikke behøver at bekymre sig om alvorlige mangler på næringsstoffer. Selv om de ikke spiser nok friske, hele fødevarer, kan de få vitaminer og mineraler fra befæstede, forarbejdede fødevarer, der er fyldestgørende nok til at forhindre mangler. The University of Maryland Medical Center anbefaler bestemte vitaminer til gravide for at forebygge fosterskader, for rygere at støtte sund næringsstof absorption, for ældre eller kronisk syge personer, der ikke spiser afbalancerede måltider og for folk efter ekstremt lavt kalorieindhold kost. Veganere kan også være nødvendigt at supplere deres kost med bestemte vitaminer og mineraler, især vitamin B12.

Aminosyre Fordele

Aminosyrer giver et separat sæt ydelser fra vitamintilskud. Alle proteiner består af aminosyrer, så det er muligt og at foretrække at få dem fra hele fødevarer kilder, såsom magert fjerkræ, magert rødt kød, mælkeprodukter, æg, soja eller andre plantebaserede proteiner. Kom høj kvalitet aminosyrer i din kost, gennem hele fødevarer eller kosttilskud, hjælper dig med at opretholde muskelmassen, bygge flere muskler, hvis du er aktiv og holde alle dine organer og væv sund og funktionel. For folk, der motionerer regelmæssigt, kan aminosyre kosttilskud også tilskynde muskelstyrke og power gevinster, bedre kropssammensætning og større modstand mod træthed.

Kom godt i dine Næringsstoffer

Harvard University ernæringseksperter anbefaler altid at få dine vitaminer, mineraler og næringsstoffer gennem hele fødevarer i en afbalanceret kost, da de giver en højere kvalitet ernæring end kosttilskud. Hvis du er sund og regelmæssigt spiser fødevarer fra alle de store grupper af fødevarer, du sandsynligvis ikke brug for kosttilskud. Du kan kræve kun en D-vitamin supplement, der kan forbedre din generelle sundhed. Selv for folk, der ikke mangler D, dyrke regelmæssig D-vitamintilskud kan hjælpe med at forhindre kolon og brystkræft og andre kroniske sygdomme, og kan reducere fald hos ældre mennesker.

Varieret Resultater

Ikke alle kosttilskud er skabt lige, og give den samme næringsstof kvalitet. Den amerikanske Food and Drug Administration regulerer ikke kosttilskud, så producenterne er ansvarlige for kvalitetsstandarder for deres egne produkter. I 2013 en gruppe af læger offentliggjorde en forskningsoversigt i "Annals of Internal Medicine" hævde, at få, om nogen, vitamin- og mineraltilskud havde pålidelige og dokumenterede fordele, og at udvalgte kosttilskud kan endda være skadelig, herunder E-vitamin, vitamin A og beta-caroten. Før du begynder at tage nogen vitamin eller supplement, så tal med din læge.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com