Cocoa Butter i sommeren

February 6


Cocoa Butter i sommeren


Kakaosmør er en type af fedt, der kommer fra kakaobønner. Kakaosmør er mest almindeligt anvendt som en hudpleje ingrediens, der fugter og forhindrer tør hud. Det er også bruges som en nærende ingrediens i mange sommer lotion, sol garvning olier og selvstændige garvere. Kakaosmør har en lang holdbarhed på mellem to til fem år, hvilket gør det en god blødgørende for højere varme situationer i løbet af sommeren.

Behandling

Kakaosmør formularer, når bønner ristet fra cacao træet, og derefter presses for at skabe en aromatisk faststof. Den mejetærsker derefter mashes det faste stof til at skabe en smøragtig indsæt consistency.The produkt har en off-white, gylden farve og en behagelig chokolade duft. Farver, ekstra dufte og emballage giver en lokkende produkt til dem, der nyder duften af ​​kakaosmør og dens naturlige hud-helbredende egenskaber.

Typer

Kakaosmør er en populær ingrediens i mange sommertid produkter. Smørret er en væsentlig ingrediens i fugtighedscreme og lotion, der anvendes til tør eller sol-eksponerede hud. Hud Butters er lidt mere tykkere i konsistens end cremer og anvendes til en all-over kroppen drenching. Kakaosmør produkter anvendes i kosmetik som fugtighedscremer, læbepomader, body sæbe og ansigtsmasker. Garvning lotion producenter tilføjer kakaosmør ekstrakt til at hjælpe soldyrkere opnå fugtig, flage-fri hud, mens få deres tan.

Pleje

En af grundene kakaosmør bruges som en sommer lotion eller hudpleje produkt er dens høje smeltepunkt. Generelt er det begynder at smelte mellem 93 grader Fahrenheit og 100 grader Fahrenheit. Hvis det er blandet med andre ingredienser til dannelse af en lotion eller flydende konsistens, kan den begynde at bryde ned i små krystaller. Holde den uden for direkte sollys vil hjælpe med at forhindre dette. Ellers kakaosmør bevarer sin glat konsistens, selv når temperaturen stiger.

Købe

Du kan købe pressede og uraffinerede ekstraktioner af coca smør til økologiske markeder eller håndværk forretninger. Mest alle naturlige kakaosmør kommer i fast form og bør udsættes for stuetemperatur, eller forsigtigt opvarmet til gøre det muligt at blande eller flydende til personlig brug.

Fordele

Kakaosmør fugter huden, og dens aromatiske kvaliteter er efterspurgt af dem, der ønsker at forynge og forkæle deres hud. Kakaosmør giver også huden til at udstråle og genbestille, hvilket skaber en gylden kvalitet, der viser off mørkere hud. Du kan bruge garvning lotion med kakaosmør før, under og efter en garvning session for at holde huden mod udtørring.


© 2018 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com