Hjem afhjælpe sirup til hoste

February 26


Hjem afhjælpe sirup til hoste


Sirup til en hoste er et hjem afhjælpe, som du måske ønsker at gøre for at behandle en mild hoste. Der er ikke meget klinisk bevis for effekten af ​​de fleste hjem retsmidler for en hoste, men at skabe din egen bod for en mild hoste kan være en mere sikker og bekvem løsning end at bruge en over-the-counter medicin, der kan give bivirkninger.

Urtemedicin

Bogen "Herbally Yours" af Penny C. Royal, blev citeret af Bonnie K. McMillen, RN, BSN, på University of Pittsburgh hjemmeside foreslår at drikke en blanding af 1/4 tsk. af cayennepeber, 1/4 spsk. stødt ingefær, 1 spsk. æble cider eddike, 1 spsk. honning og 2 spsk. vand for at hjælpe med at lindre smerter i din hals, samt at lindre brystet overbelastning. McMillen foreslår at tage 3 tsk. af blandingen så ofte som nødvendigt, indtil din hoste aftager.

Løg og sukker

Skær en mellemstor løg i kvart-tommer stykker. Spred kvartal-tommer stykker af løg i en glaskrukke, indtil du dække bunden af ​​krukken. Drys lige nok sukker til at dække det lag af løg derefter sprede endnu et lag af løg inde i krukken over sukker.

Gentag denne proces, indtil du bruge al den hakkede løg. Brug enden af ​​en ske til at mash løg stykker i sukkeret til at udtrække deres saft. Tag en teskefuld løg eller sukkeropløsninger med få timer eller efter behov for at lindre en vedvarende hoste, der ledsager brystet overbelastning, anbefaler Life Events.

Rosiner og sukker

Grind 100 g rosiner med 100 g sukker og opvarm blandingen til at skabe en sauce, i henhold til naturlige hjem retsmidler. Tag 20 g af rosin og sukker blanding en gang om dagen før seng indtil hoste aftager. Den rosin og sukker afhjælpe kan hjælpe lindre enten en tør hoste eller en overbelastet hoste.

Typer af hoste

En tør hoste føles ru og ikke producerer meget slim fra lungerne, ifølge Life Events. Du kan føle smerten meste i din hals. En overbelastet hoste ofte ekskluderer slim fra lungerne, og du kan mærke trykket i brystet.

Advarsler

Se en læge, hvis dine symptomer i længere tid end en uge, og inkluderer en hovedpine eller feber med en hoste.

Hvis du hoste op tykke slim og føler overdreven overbelastning i brystet, så se en læge.

Giv ikke honning til børn under 1 år gamle på grund af den sjældne, men alvorlige risiko for botulisme ifølge Disabled World.

Tag dit barn til at se en børnelæge, hvis dit barn udvikler en vedvarende hoste.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com