ASA Coed Softball Regler

February 22


ASA Coed Softball Regler


Softball er en rekreativ sport, der er blevet spillet af mænd og kvinder i årtier. Den Amatør Softball Association, der blev grundlagt i 1933, er det styrende organ i USA amatør softball. Den ASA har etableret ensartede regler og bestemmelser for unge og voksne softball, som strækker sig til begge køn.

Team Formation

For at blive registreret som coed ASA team, skal et hold bestå af 10 spillere ligeligt opdelt i mandlige og kvindelige spillere. ASA regler angiver også, at to hanner og to hunner skal være til stede i indmarken og udmarken, og der skal være en mandlig og kvindelig kande og catcher. Undtagelser er tilladt, hvis shorthanded spil er nødvendig. Men hvis et medlem af det modsatte køn ankommer i løbet af spillet, lineup skal justeres øjeblikkeligt at overholde ASA regler.

Spil Play

En ASA regulering spil består af syv innings. I tilfælde af at scorer er bundet i slutningen af ​​syv innings, fortsætter spillet. Ekstra innings spilles indtil et af holdene har en højere score i slutningen af ​​et komplet inning. Spil kan blive kaldt, hvis dommeren skønner det nødvendigt. Acceptable grunde til at kalde et spil inkluderer mørke, dårligt vejr, brand og alle andre forhold, som kan sætte spillere i fare.

Batting og pitching

Den ASA, at Coed hold skal skifte køn i deres batting rækkefølge. Diameter af bolde, der anvendes varierer lidt blandt køn. Mænd bat 11-tommers bold, mens hunnerne bat en 12-tommer bolden. Pitching er klassificeret i en af ​​fire kategorier: hurtig beg, modificeret beg, langsom beg og 16-tommer langsom banen. Hver pitching kategori har forskellige regelsæt. Særlige regler for hver af disse pitching stilarter er skitseret i ASA softball regelsæt, som frigives årligt.

Brug af ASA Regler

ASA softball regler gælder kun i ASA Championship play, dog kan anvendes regler på lokalt plan i ikke-mesterskabet spille så godt. Anvendelse af reglerne i ikke-mesterskabet play er på foranledning af de lokale liga embedsmænd. ASA softball regel bøger er opdateret og offentliggøres årligt, og distribueres til alle hold og dommerne, der er registreret med Amatør Softball Association. Kan tilgås Tilmelding og yderligere oplysninger om ASA hjemmeside.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com