Rekreativ aktivitet Ideer til teenagere

February 11


Rekreativ aktivitet Ideer til teenagere


Deltagelse i fritidsaktiviteter byder på mange fysiske, psykiske og sociale ydelser. Teenagere, der deltager i fritidsaktiviteter kan opleve nedsat fedme, nedsat depression og stress samt øget styring og frivillighed. Ifølge en undersøgelse foretaget af den amerikanske Department of Health og Human Services, der deltager i positive, målrettede aktiviteter hjælper teenagere udvikle vigtige livsfærdigheder og nedsætte deres chancer for at engagere sig i risikable adfærd, såsom rygning og stofmisbrug .

Særlige interesser Klubber

Når en teenager har en særlig interesse, at finde en lokal klub, der fejrer, at renter kan være en sjov og effektiv måde at opmuntre ham til at udvikle sin interesse og gøre bånd til samfundet. Hvis en teenager er interesseret i at skak, for eksempel, kan han deltage i en lokal skak klub, der arrangerer turneringer eller særlige begivenheder. Andre klubber kan findes for teenagere med interesser i frivilligt arbejde, magi, vandreture, computing eller spil. Skoler, biblioteker eller civile organisationer ofte sponsorere klubber for teenagere. I stigende grad er det muligt for teenagere at finde virtuelle klubber, hvor de kan forbinde online med andre, der deler deres interesser.

Holdsport

Team sport er en af ​​de mest populære former for rekreative aktiviteter for teenagere. Udover skolebaserede sportshold, kan teenagere deltage private teams eller samfund teams. Afhængigt af sporten, kan nogle hold kræve medlemmerne til at afprøve eller audition. Andre holdsport, kan dog være åben for alle deltagere. Deltager i holdsport giver teenagere mulighed for at udøve deres kroppe, mens de lærer værdifulde lektioner om teamwork, udholdenhed og engagement.

Forlystelser Aktiviteter

Teenagere behøver ikke nødvendigvis at deltage i en formel gruppe for at deltage i fritidsaktiviteter. Mange medborgerhuse har swimmingpools, tennisbaner, løb stier, skate parker eller sportslige områder, hvor teenagere kan nyde en række aktiviteter. Rekreative faciliteter kan også omfatte bowlingbaner, indendørs klatring faciliteter og skøjtebaner. Det er muligt for teenagere at drage fordel af disse ressourcer individuelt eller med en gruppe. Derudover kan mange af disse ressourcer være gratis eller har minimal gebyrer.

Arts Aktiviteter

Mange teenagere nyde forskellige scenekunst, såsom sang, dans og skuespil. Billedkunst, såsom tegning, maleri eller fotografi, er også populære med mange teenagere. Nogle skoler producere skuespil, sang koncerter eller dans betragtninger, men der kan også være scenekunst organisationer i lokalsamfundene. For teenagere, der nyder kunst, besøge museer, deltage i koncerter eller tjekker en teaterforestilling kan være en spændende måde at blive involveret i den lokale kunstscene.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com