Øvelser for Livmoderhalskræft Gigt

February 16


Øvelser for Livmoderhalskræft Gigt


Cervikal arthritis - også kendt som cervikal spondylose - opstår, når ryghvirvlerne i nakken begynder at degenerere, hvilket også fører til en afslidning af brusken i mellem hvirvlerne. Når brusken mellem hvirvlerne forringes, ryghvirvler komprimere sammen, klemme nerver i rygmarven og fører til smerte. Afhængig af sværhedsgraden af ​​denne tilstand, kan læger ordinere øvelser som et middel til at lindre smerten. Ifølge hjemmesiden sundhedsvejledning, kan motion hjælpe forsyning næringsstoffer til diskus, som hjælper forsinke forværringen processen.

Fælles øvelser

Foldning og udfoldning fingrene er en hjælpsom øvelse for spinal gigt, ifølge Health Guidance. Rotation håndled med uret og derefter mod uret, og flytte dem op og ned kan hjælpe så godt. Det samme kan gøres med skuldrene - dreje dem med uret og derefter mod uret, såvel som at flytte skuldrene i en op og ned bevægelse. Foldning og udfoldning underarmene er en anden anbefalede fælles øvelse. Health Vejledning foreslår at gøre disse øvelser tre gange om dagen.

Hoved og hals Rotations

Hoved og hals øvelser er vigtigt for at holde halshvirvelsøjlen løs. Øvelser omfatter bevæge hovedet frem og tilbage og fra side til side for at bøje nakken. Også flytte hovedet med uret og mod uret yderligere kan arbejde halshvirvelsøjlen. Health Vejledning anbefaler at udføre disse øvelser tre gange om dagen.

Fleksion og ekstension

Fleksion øvelse strækker strukturerne på bagsiden af ​​halshvirvelsøjlen, ifølge hjemmesiden cervikal spondylose. Denne øvelse udføres ved at bringe hovedet frem, indtil din hage hviler på brystet. Også for at øge spændingen og strække, kan du placere dine hænder på bagsiden af ​​dit hoved og tryk forsigtigt for at tilføje spænding. Udvidelse øvelse indebærer vippe hovedet helt tilbage, indtil dine øjne er fikseret på loftet. Hold et par sekunder, bevæger hovedet tilbage til den normale position, og gentag fem gange, langsomt.

Chin Tucks

Chin putter kan gøres enten liggende eller siddende stilling, og de strække halsen til bunden af ​​kraniet. Hvis liggende, ser mod loftet. Flyt din hage mod brystet, og hold i ca. fem sekunder. Når siddende, så sørg for din kropsholdning er god, og din ryg er lige .. Glæd, og flytte dit hoved lige bagud så din hage er gemt i din hals. Igen, holde i omkring fem sekunder. For både liggende og siddende, gentag øvelsen 10 gange, ifølge Spine Universe.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com