Hvad betyder en Gyro Ball Exerciser gøre?

February 6

Den Gyroball, som er en særlig form for Powerball er et træningsredskab i form af en lille kugle, der kan anvendes til at styrke musklerne i overkroppen. Inde i bold er en rotor, der roterer og giver således modstand, der udfordrer musklerne. Den Gyroball kan bruges til at styrke og tone de underarme, fingre, arme og skuldre.

Et kig på Powerballs

Den lette Powerball er designet til at blive holdt i hånden, så ita € ™ s på størrelse med en tennisbold. Den ydre skal af bolden omslutter rotoren, og når denne rotor spins, giver det drejningsmoment, der forårsager, at bolden rotere og ryk. Afhængigt af mærke af Powerball, det har potentiale til spinding af 9.000 til 18.000 omdrejninger per minut, hvilket på sin side giver omkring 25 og 40 pounds af drejningsmoment.

Virkninger af Gyroball

Den Gyroball anvendes typisk til at styrke og toning af musklerne i underarmene. Dette kan være gavnligt for atleter som basketball spillere, der bruger deres underarme, når drible og skyde. Det kan også hjælpe dem, der håber at være i stand til at skrive på computeren i flere timer uden at blive trætte. Bolden kan bruges til rehabilitering formål for dem, der er ved at komme fra karpaltunnel, gigt eller lavere arm ben og vævsskader. Fordi du styre, hvor meget moment anvendes, kan du justere intensiteten af ​​øvelserne for at imødekomme dine træningsmål. Powerballs kan også bruges til at opbygge styrke og stabilitet i arme og skuldre ved at bevæge armene, som du spin bolden. Atleter kan dreje bolden, mens efterligne kaster bevægelse, hvis en baseball-afspiller eller en udstansning, hvis en bokser. Ifølge Dr. Sebastian Axel Balanâ € ™ s 2008 undersøgelse offentliggjort i Hand Surgery blev Powerballs sig at forøge underarm styrke og udholdenhed efter fire ugers træning, og også forbedret refleks aktivering af håndled muskler.

Brug af Ball

Rotoren af ​​Gyroball doesnâ € ™ t spin på egen hånd. Hvis du vil bruge Powerball, holde den i den ene hånd, så håndfladen vender opad og runder stramt omkring det. Flick rotoren med tommelfingeren, og derefter straks dreje håndleddet for at få rotoren spinning. Jo hurtigere, du roterer dit håndled, vil hurtigere rotoren spin. Du kan dreje Gyroball i begge retninger. Nogle Powerballs har en netledning til at hjælpe dig med at få rotoren spinning. Stick enden af ​​ledningen i rotoren, og rul derefter rotoren frem, så ledningen vikles rundt om rotoren tre gange. Træk ledningen ud hurtigt, og begynder at rotere håndleddet at fortsætte spinding af rotoren. Stop rotoren fra spinding ved forsigtigt at røre den med fingrene.

Gyroball Øvelser

Den mest basale måde at bruge Gyroball er at få det spinde- og fortsat at spinde det i 30 til 60 sekunder. Gennemfør øvelsen med begge hænder og ved at dreje rotoren i både med og mod uret retninger. Målret din finger muskler ved at holde bolden i fingrene, mens rotoren spins. At arbejde din biceps, holde spinning Powerball mens din arm er nede ved din side og din albue er bøjet til 90 grader. Udvid din albue til at sænke armen ved din side, og derefter bøje albuen igen. Arbejd dine skuldre ved at løfte din straight arm op foran dig eller ud på din side, indtil din arm er parallelt med gulvet, og sænk den ned igen til din side.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com