Må Prænatal Vitaminer Hjælp et foster vokser hurtigt?

February 12


Må Prænatal Vitaminer Hjælp et foster vokser hurtigt?


Prænatal vitaminer er dagligt tilskud piller formuleret til gravide kvinder. De indeholder ikke kalorier, så de kan ikke skabe cellulær vækst, men de er vigtige for cellulær sundhed og velvære. Mens de ikke hjælpe din foster vokser hurtigt, de hjælpe det til at udvikle sig ordentligt - og prænatal vitaminer hjælpe med at forhindre det i at vokse for langsomt.

Din Graviditet

Ligesom din graviditet er opdelt i trimester, så din udvikling barns tid inde i dig bryder i tre adskilte dele. I løbet af de første to uger eller deromkring af udvikling, er din baby kaldes en zygote, og ligner ikke noget så meget som en kugle af celler. Når det implantater i livmoderslimhinden, bliver zygoten et foster, og begynder at udvikle organsystemer. Ved slutningen af ​​den ottende uge af graviditeten, bliver embryo et foster, som den forbliver indtil fødslen.

Embryonale Vækst

Trods det faktum, at den embryoniske periode udvikling er en kritisk - organsystemer udvikle løbet af denne tid, hjertet begynder at slå, og hjernen og rygmarven begynder at udvikle blandt andet - ikke meget vækst finder sted under den embryoniske fase. Ved udgangen af ​​den ottende uge, din lille foster er kun omkring en tomme lang bemærker, AmericanPregnancy.org. Som sådan er den primære bekymring med næringsstoffer i den embryonale periode ikke så meget, om de hjælper et foster vokser hurtigt, som det er, at de hjælper et foster vokser korrekt.

Prænatal Vitaminer

Prænatal vitaminer er vitamin-og mineraltilskud, der hjælper sørge for dine cellulære behov og de af din udvikling baby. De er meget lig regelmæssige multivitaminer, bortset fra, at de har nogle næringsstoffer i større mængder. Mest afgørende for embryonale periode med udvikling er folinsyre, note Drs. Michael Roizen og Mehmet Oz i deres bog "Du: have en baby." Folinsyre hjælper din embryo til dannelse af hjernen og rygmarven - mangler kan føre til fosterskader.

Andre overvejelser

Senere i graviditeten - især i andet og tredje trimester - dit foster vokser meget hurtigt. Ligesom at tage prenatals i embryonale fase kan hjælpe din embryo udvikle sig ordentligt, tage pillerne senere i graviditeten kan hjælpe dit foster vokser på et passende tempo. Vitaminerne vil ikke gøre dit foster vokser hurtigere end det burde, men de vil være med til at sikre, at den ikke vokser langsommere end det burde, ved at sikre tilstrækkelige næringsstoffer i din blodbanen.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com