Kreative Konsekvenser for teenagere

February 21


Kreative Konsekvenser for teenagere


Teenagere er ikke små børn i en næsten voksen krop. Deres kognitive og emotionelle udvikling er på et højere niveau end for et yngre barn, og konsekvenserne og disciplinære handlinger, du lægger på dem, må være kreative, så de producerer positive resultater. De mest effektive konsekvenser er dem, der påvirker deres voksende selskabelighed.

Gør Them Effektiv

Din teenager er ikke længere et lille barn, for hvem en timeout eller grundstødning fungerer. Kreative konsekvenser nødt til at forbinde direkte til dit barns dårlige opførsel. Hvis du gav hende en særlig, ikke til forhandling udgangsforbud og hun mistede det med 30 minutter, konsekvensen er at forholde sig til sit udgangsforbud-breaking. Derfor bør konsekvensen gøre hende indse hun skal være i på tid, hvis hun ikke ønsker at få en tidligere udgangsforbud. Flyt hende udgangsforbud tilbage fra 10:00 til 09:00 i to uger. Hendes opgave er at opfylde. Da hun gør det, returnere hendes udgangsforbud til sin oprindelige tid.

Cut internet

Som din teenager bliver ældre, hans venner bliver mere og mere vigtigt for ham, da han begynder at identificere sig med sine jævnaldrende. Shape hans opførsel og overholdelse af dine regler. Hvis han forsømmer sine studier til fordel for messaging hans venner og hans kvaliteter lider, klippe internettet navlestrengen i to uger. Mangel på efter-skole og weekend adgang vil gøre ondt. Han vil lære, at for at holde hans Internet privilegier, han har at udføre sine opgaver med hjemmeopgaver.

Begræns dit Social Butterfly

Din teenager har blomstret i en social sommerfugl - hun elsker at møde hendes veninder på fredag ​​nætter og gå til fester. Begrænsning hendes evne til at være med, eller tale med hendes venner, vil gøre en forskel og fange hendes opmærksomhed. Hvis hun er respektløst for dig foran en ven, tilbageholde hendes privilegium at gå ud og være sammen med sine venner. Når hun savner planlagte sammenkomster, at nogle af hendes venner kommer til at deltage i, vil denne konsekvens hurtigt lære hende at manglende kontakt med de venner gør hende glip af aktiviteter hun finder vigtige. Mens hun ikke vil være glade, vil hun indse hun har brug for at adlyde dig, hvis hun ønsker at interagere med sine venner.

Øg Konsekvenser

En gradueret række konsekvenser for stadig mere alvorlige overtrædelser kan arbejde kreativt med din teenager. Denne type konsekvens virker, når du udtænke et sæt af disciplinære skridt, lige fra det mindste svær til mest alvorlige. Det første niveau ville være en simpel diskussion med din teenager, at lade ham ved, at han krydsede en forældre linje; det andet niveau er tab af et privilegium; det tredje indebærer en yderligere tab af privilegier ved flere uger eller en måned; en mere alvorlig grad bør være forbeholdt meget alvorlige overtrædelser, såsom at forårsage nogen skade.

Brug en kontrakt

Tænk proaktivt før din teenager begynder at teste sine grænser. Sæt dig ned med hende og diskutere familiens regler, hendes ansvar og mulige konsekvenser for at bryde reglerne. Skriv, hvad du og din datter har diskuteret. Har hun underskriver den, så skal du og din partner underskrive kontrakten. Det sætter alt i et almindeligt syn, og hun kan ikke bruge den undskyldning, at hun ikke vidste, om reglerne. En anden sektion kan indeholde detaljerne til at tjene tilbage hendes privilegier. Når en regel er brudt, følge op og holde sig til kontrakten.

Disciplinære Choice

Sæt dig ned med din teenager og drøfte eventuelle negative adfærd, han bruger. Tænk på to mulige konsekvenser for hans dårlig opførsel - disse skal være væsentlige konsekvenser. Hvis han har nogle input til, hvad hans konsekvenserne vil være, han er mere tilbøjelige til at lære af dem, selv om han ikke er glad for dem. Mulige følger kan omfatte forsinke få sit kørekort - selv om dette er smertefuldt for dig og din partner, kan det være et effektivt middel - eller miste sin mobiltelefon helt.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com