Fakta om personlig hygiejne

February 16


Fakta om personlig hygiejne


Personlig hygiejne refererer til rengøring, pleje og omsorg for din krop på det mest grundlæggende niveau. Mens personlig hygiejne hjælper dig sætte din bedste mund fremad, siger Better Health Channel, at det er også en af ​​de mest effektive måder at beskytte dig selv og andre fra sygdomme og sygdomme som lus, pubic lus, kropslus, ringorm, fnat, børneorm, hepatitis A og athleteâ € ™ s mund. God personlig hygiejne holder også dårlig ånde og kropslugt i skak, så dine venner vil ønske at holde sig omkring.

Dine hænder har nøglen


Fakta om personlig hygiejne


Mange infektioner, ligesom forkølelse og maveinfluenza, er resultatet af at bringe kim fyldt, uvaskede hænder i kontakt med munden. Andre infektioner kontrakt, når du spiser mad, der er blevet forurenet af de beskidte hænder af andre mennesker. Lav en regel om altid at vaske dine hænder og håndled, før du foretager eller spiser mad, efter toiletbesøg, efter berøring dyr og efter at komme i kontakt med nogen, der er syg, nysen eller hosten. Brug varmt vand og kraftigt gnide sæbe på håndfladerne, bagsiden af ​​hænder, håndled, fingre og under neglene i mindst 20 sekunder.

Sæt din bedste Smile Forward


Fakta om personlig hygiejne


Dårlig mundhygiejne kan føre til huller i tænderne, blødende tandkød, periodontal sygdom og endda tab af tænder; men bortset fra at arbejde for at forhindre hulrum, børster tænder og tunge hjælper med at holde din ånde frisk, så du donâ € ™ t skræmme dine venner og familie. Tænder skal børstes mindst to gange om dagen - en gang om morgenen og en gang før sengetid - men børstning efter hvert måltid er ideel. Børst de ydre og indre overflader af tænderne og for- og bagsiden af ​​din tunge. Hvis du ikke kan finde tid til at børste det mindste floss. Tandtråd fjerner henfald bakterier, der er indgivet fra tænder og skjule fra tandbørster.

Sig nej til BO


Fakta om personlig hygiejne


Kropslugt er forårsaget af en række faktorer, herunder kemikalier i sved, affaldet udskilles gennem huden, bakterier, der lever på huden, og uvaskede tøj. Hold din krop ildelugtende sødt ved at tage daglige brusere. Brug en mild, ikke-slibende sæbe til at vaske dit ansigt og ører. Sats på en duftende eller ikke-duftende fugtgivende body wash at rense din krop, og grundigt vaske dit kønsdelene med en blid, ikke-duftende sæbe. Altid krat mellem tæerne og under fødderne, og brug en neglebørste til at fjerne snavs fra under dine tånegle. Vask dit hår og hovedbund med shampoo mindst to gange om ugen.

Det er den tid, igen

Kvinder bør tage ekstra pleje for at holde kønsdelene rent under menstruation. Vask ydersiden, som du normalt ville gøre med en mild sæbe og varmt vand. Skift tamponer og hygiejnebind mindst fire til fem gange om dagen. Hvis du har en tung cyklus, kan det være nødvendigt at ændre dem oftere. Vask dine hænder grundigt både før og efter at ændre dine tamponer og hygiejnebind. Må ikke bære en tampon i seng; forlader en tampon i natten kan opmuntre bakteriel overvækst der kan føre til toksisk shock-syndrom, en potentielt dødelig bakterieinfektion. Better Health Channel advarer mod at bruge douches eller andre interne rensemidler, da dette kan forstyrre skeden naturlige miljø.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com