Spørgsmål Facing Voksne adopterede

February 3


Spørgsmål Facing Voksne adopterede


En voksen adopterede kan vokse op spørger, hvorfor hun ikke var god nok til at bo hos sine biologiske forældre. Hun undrer hendes forældre ikke ønskede hende. Fordi hun kunne have været meget ung, da hun blev vedtaget, hun ikke ved, hvad fakta omgav hende vedtagelse. Uanset omstændighederne, vil adopterede opleve efter adoptionen spørgsmål, selv som voksne.

Betydning

Det forhold, at en voksen blev vedtaget som et lille barn kan føre til flere problemer, han står over for og arbejde med for at begynde opgaven med at blive sin egen person. Han må erkende, at han ikke havde kontrol over en beslutning, der ændrede hans liv for altid.

Uanset om han er blevet vedtaget kort efter fødslen eller efter at han blev placeret i familiepleje i en ældre alder, voksne, der var "ansvarlige" gjorde den afgørende beslutning om, at han ikke ville bruge sit liv med sine biologiske forældre. Denne beslutning om at gøre ham juridisk gratis for vedtagelse påvirket hans evne til at genkende, hvem han er. Da han fortsatte med at føle denne manglende kontrol over sit liv, kan han har deltaget i magtkampe med de betydelige voksne i hans liv - forældre, lærere, bedsteforældre og trænere, siger Adoption hjemmeside.

Effekter

Juridisk vedtagelse skaber et tab - barnet mister sin biologiske familie. Dette kunne være den første betydelige tab hun nogensinde oplever i sit liv, muligvis påvirker hende på et ubevidst plan.

Selv om hun var velkommen i hendes adoptivfamilie med kærlighed og iver, hun er opmærksom på en følelse af afvisning. Hun ved, at hendes biologiske familie gav hende op, så hun kunne blive valgt af sine adoptivforældre.

Som hun vokser, hun bedrøver hendes tab, selv om hun ikke kunne være i stand til at identificere, hvorfor hun er sørgende, skriver Adoption hjemmeside.

Overvejelser

Fordi eftervirkninger af adoption kan strække sig ind i voksenalderen for den adopterede, finder han, at han har brug for at udvikle måder at håndtere det faktum, af hans vedtagelse på en måde, der hjælper ham løse tabet af sin biologiske familie. Han kan beslutte at søge efter sin biologiske familie; hvis han har en arvelig helbredstilstand, kan det være nødvendigt af medicinske grunde. Han kan vælge at tilslutte sig en vedtagelse støttegruppe, hvor han kan mødes med andre voksne adopterede og dele erfaringer.

Identifikation

Den voksne adopterede finder er vanskeligere, fordi hun ikke ved, hvad hendes biologiske familie baggrund er hendes opgave af selv-identitet. Hun ved ikke, om hendes far er en opvaskemaskine eller en bygningsingeniør; hun ikke ved, om hendes mor kan lide at skrive eller arbejde på håndværk. Hun ved ikke noget om eventuelle søskende hun måtte have. Hun har heller ingen idé om, hvor hun fik særlige genetiske egenskaber, såsom øjne og hår farve eller en helbredstilstand, ifølge Child Welfare Information Gateway.

Time Frame

Virkningerne af vedtagelsen kan vare ind i voksenalderen for den adopterede, skriver børneværnet Information Gateway. Fordi denne voksen blev givet op af sine biologiske forældre, i stedet for at blive rejst af dem, udvikler han frygt for nedlæggelse og problemer udvikle sin egen identitet.

Mens den ene voksen adopterede føler, at han kan spore alle sine problemer til sin vedtagelse, kan en anden voksen adopterede ikke har sådan en vanskelig tid med, for hans fødsel og adoption, siger børneværnet Information Gateway.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com