Rogaine & Graviditet

February 27


Rogaine & Graviditet


Rogaine, også kendt som minoxidil topisk, er en medicin, der hjælper behandle hårtab. Det er ukendt, hvordan Rogaine virker, men det kan udvide blodkarrene til at stimulere hårvækst. Denne medicin anvendes typisk til mandlig skaldethed og kan bruges på både mænd og kvinder. Sikkerheden ved at bruge Rogaine under graviditet er således ikke fastsat, så sørg for at spørge din læge, før du bruger det, hvis du er gravid.

Graviditet Hårtab

Hårtab opstår typisk efter graviditet, mens dine hormoner vender tilbage til de niveauer, de var før graviditeten. Hårtab under graviditet er usædvanligt, ifølge den amerikanske Graviditet Association, og hvis det sker, kan skyldes en vitaminmangel. Spis en kost høj i frugt og grøntsager, mens du er gravid og tale med din læge, hvis du oplever hårtab. Din læge kan hjælpe dig med at bestemme den bedste metode til behandling.

Rogaine Sikkerhed

Drugs.com, at Rogaine er i FDA i kategorien C. Det betyder, at det er uvist, om Rogaine kan skade et ufødt barn, hvis det anvendes under graviditet. Din læge bliver nødt til at afgøre, om du skal bruge medicinen.

Før graviditet

Det er vigtigt at tale med din læge, før du bruger Rogaine, hvis du er der mulighed for, at du kan blive gravid, mens du bruger medicinen. Hvis du bruger Rogaine og derefter blive gravid, kan det forårsage skade på barnet. Baseret på din situation, du måske eller måske ikke være i stand til at bruge Rogaine hvis der er en mulighed for, at du kan blive gravid.

Bivirkninger

Det er muligt at have en allergisk reaktion på Rogaine, som kan bestå af åndedrætsbesvær og hævelse af læber eller tunge. Andre alvorlige bivirkninger omfatter smerter i brystet, uregelmæssig hjertebanken, svimmelhed og besvimelse. Disse virkninger kan være farligt for både dig og det ufødte barn og bør tages i betragtning, når det afgøres, om du skal bruge medicinen.

Overvejelser

Hvis din læge beder dig om at bruge Rogaine under graviditet, skal du sørge for at følge hans instruktioner. Påfør ikke Rogaine til din hovedbund, hvis du har hudproblemer, irritation eller solskoldning i området. Dette kan medføre, at medicin til at blive absorberet i kroppen.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com