Hvordan man kan reducere store bryster

February 16


Hvordan man kan reducere store bryster


Breast størrelse er primært bestemt af genetik og kropssammensætning, hvilket betyder, at du sandsynligvis har store bryster, hvis din mors bryster er større end gennemsnittet. Meget store bryster kan forårsage hoved, nakke og skulder smerter; føre til dårlige arbejdsstillinger og tilhørende nerve problemer; og forårsage tilbagevendende udslæt og hudirritation under brystet området. Nogle gange kan store bryster også forstyrre søvn eller forårsage følelsesmæssig nød. Mens tabe vægt er tilstrækkelig til at reducere bryst størrelse i nogle kvinder, kan andre kvinder kræve kirurgisk indgreb for at fjerne brystvæv og forbedre livskvaliteten.

Trin 1

Kast dig ud i regelmæssig motion for at tabe, hvis du er overvægtige eller fede. Tal med din læge eller en ernæringsekspert for hjælp til at oprette en kost og motion plan, der er egnet til dine behov.

Trin 2

Besøg din læge for at diskutere kirurgiske muligheder for at reducere størrelsen på dine bryster. Breast reduktion kirurgi er en større operation, generelt udføres under generel anæstesi, der kan fjerne noget af din brystvæv og overskydende hud. Hvis din læge mener kirurgi er i din bedste interesse, vil han henvise dig til en kirurg.

Trin 3

Gennemgå en kirurgisk konsultation og præ-kirurgisk undersøgelse og vurdering. Du kan få brug en mammografi eller røntgenbilleder før din operation. Fortæl din læge, hvis du er gravid, lider af vejrtrækning eller hjerteproblemer, eller tidligere har haft reaktion på medicin.

Trin 4

Stoppe med at ryge for at reducere din risiko for post-kirurgisk infektion og ardannelse. Ifølge National Institutes of Health, rygere er også risiko for forsinket sårheling.

Trin 5

Planlæg din reduktion for en tid, hvor en ven eller slægtning kan køre dig hjem fra din operation og bo hos dig for de første par dage af din restitutionstid bryst. Du kan kræve assistance ved hjælp af dine arme og udføre opgaver i hjemmet i et par dage.

Trin 6

Undgå at spise eller drikke efter midnat natten før din brystreduktion. Hvis din kirurg har givet dig medicin til at tage før din procedure, tage det med den mindste mængde vand muligt.

Trin 7

Diskuter eventuelle spørgsmål og problemer, du har, før proceduren begynder. Din kirurg vil forklare detaljerne i din procedure for administration af anæstesi. Under de fleste bryst reduktion kirurgi, er tre snit til fjernelse af brystvæv og fedt, er areola og brystvorten flyttes til en højere position, og brystet er omformet, ifølge den amerikanske Society for Æstetiske Plastic Surgery.

Trin 8

Følg kirurgens postoperative instruktioner for at forebygge komplikationer og tilskynde healing. Ring til din læge straks, hvis du oplever øget blødning eller udvikle tegn på en infektion, såsom feber eller øget rødme, varme eller smerter i nærheden af ​​din incisionssted.

Advarsler

  • Ifølge MayoClinic.com, kan brystreduktion forårsage tab af brystvorten følelse, ardannelse og asymmetri i form, størrelse, kontur eller position af brysterne.

Tips

  • Du bør ikke gennemgå en procedure brystreduktion, hvis du påtænker at amme.

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com