Hvad er den gennemsnitlige Vægt og Højde Vækst i den tidlige barndom?

February 20


Hvad er den gennemsnitlige Vægt og Højde Vækst i den tidlige barndom?

Tidlig barndom vækst og udvikling er afgørende for en sund krop og sind senere i livet. Mens der er retningslinjer for den gennemsnitlige forventede vægt og højde vækst i de tidlige barndom, mange børn vokser i deres eget tempo. Det er normalt for børn at have vækst ryk i hele deres ungdom, oftest på andre tidspunkter end andre børn. Børn vokse og udvikle sig i en unik, individuel måde. Men vækst diagrammer bruges til at sammenligne børn og estimere en sund vækst mønster.

Præmaturitet

David Trachtenbarg og Thomas Golemon i "Pleje af tidlig Infant: Overvågning vækst og udvikling," definere en forhastet som et spædbarn født før 37 uger af svangerskabet. For tidligt fødte børn typisk vejer mindre end 2500 gram og er i større risiko for medicinsk og ernæringsmæssig vanskeligheder. For de første 2 år af livet, er væksten plottes med alder korrigeret for præmaturitet. Vækst diagrammer for tidligt fødte børn er specielt udviklet og brug anslået forfaldsdato snarere end den faktiske fødselsdato. Når barnet når 2 år, kan en standard vækstkurve for kronologisk alder anvendes. Men selv i unge, kan børn, der blev født for tidligt være mindre end børn født fuld sigt.

Catch Up Vækst

I "indhente vækst," Bart Boersma og Jan Marten Wit definere den periode med hurtig vækst i små børn, der er født for tidligt som catch up vækst. " Generelt er dette en tid, hvor børn, der er født før 37 uger svangerskab indhente hvad angår højde og vægt til børn på samme alder, der er født fuld sigt. Denne periode er præget af hurtig vægtøgning, højde vækst og udvidelse af hovedomkreds. Catch up vækst tillader børn at vokse og udvikle sig i en lignende progression som andre børn efter 2 år.

Vægtøgning

Ifølge "Børne Sundhed," fysiske vækst refererer til højden og vægtforøgelse, samt andre kropslige forandringer, der sker, når et barn modnes. I det første leveår, spædbørn vokser i et hastigt tempo. Fødselsvægt er næsten tredoblet i det første år af livet. Efter denne første, særskilte vækstspurt, intet barn fortsætter med at vokse til den sats oplevet under vorden. I barndommen, børn vokser på forskellige satser; ingen børn vokser med en perfekt jævn hastighed i barndommen. Gennem præpuberteten år, vil der være uger eller endda måneder, på lidt lavere vækst vekslede med mini vækst ryk i de fleste børn. Den gennemsnitlige vægtforøgelse for børn alderen 5 til 10 er mellem 5 til 7 pounds per år.

Stature

Som med vægt, vækst i længden øger dramatisk i det første år. I en alder af 1 fødsel længde fordobles, vokset med en forbløffende 10 inches i 1 år alene. Stature derefter begynder at stige med en stabil hastighed på 2 til 3 inches om året frem ungdomsårene. Børn oplever også perioder med højden byger kombineret med nogen ændring overhovedet. Fordi børn vokser på deres eget tempo, er det normalt for deres højde til at variere fra en lavere til en øvre grænse. Det er mest sandsynligt afhængig deres kropsbygning og foræl