Hvad er årsagerne til et barns hænder ryster?

February 20


Hvad er årsagerne til et barns hænder ryster?


Forældre er ofte bange, når de bemærker deres barns hænder ryster. Men betyder det, symptom sjældent en alvorlig underliggende sygdom. Rystende hænder normalt forårsaget af rystelser, ufrivillige muskelsammentrækninger, der ligner ryk. Hvis rystelse fortsætter i flere dage eller fortsætter kommer tilbage, skal du kontakte dit barns børnelæge for at udelukke eventuelle alvorlige medicinske tilstande.

Angst

Mange børn, især meget unge børn, kamp for at udtrykke deres følelser verbalt. I stedet kan deres følelser manifestere fysisk. De fleste børn oplever moderat angst fra tid til anden, og årsagerne kan variere fra kampe med venner til alvorlige problemer i familien. Hvis dit barn oplever angst, hendes krop kan spændt op og derefter begynde at ryste. Denne rysten er især mærkbar i hænderne. Opmuntre dit barn til at tale om sine følelser, og hvis den angst fortsætter, skal du kontakte din børnelæge.

Sult

Fejlernæring, springes måltider og enkel sult kan alle forårsage lavt blodsukker. Når blodsukkeret er fortsat lav, kan børnene opleve rystelser i hænderne. Opmuntre dit barn til at spise en sund og afbalanceret kost. Hvis rystelserne fortsætter uanset fødeindtagelse, dit barn har testet for diabetes.

Koffein

Høje doser af koffein ofte forårsager rystelser i hænderne på voksne. Børn er endnu mere modtagelige for virkningerne af koffein, og endnu en soda er nok til at fremkalde en tremor. Koffein er ikke et sundt valg for børn, og kan hæmme væksten. Giv dit barn vand og usødet juice i stedet for sodavand og te.

Muskelproblemer

Fordi rystelser skyldes ufrivillige muskelsammentrækninger, nogle muskelproblemer øge sandsynligheden for rystelser. Muskelsvaghed og udmattelse er særligt tilbøjelige til at forårsage rystende hænder. Opmuntre dit barn til at strække, før de udøver, for at undgå overbelastning muskelgrupper og tage hyppige pauser.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsage en række ufrivillige muskelsammentrækninger, herunder tics, spasmer og rystelser. Begræns dit barns forbrug af sukkerholdige drikkevarer, som kan forårsage dehydrering og opmuntre hende til at drikke masser af vand.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com