Virkningen af ​​Sports på Middle School Studerende

February 22


Virkningen af ​​Sports på Middle School Studerende


Der er mere efter skole aktivitet muligheder end nogensinde før for mellemledere skoleelever, herunder klubber, vejledning og sport deltagelse. Hvis din midterste schooler deltager i sport, skal du overveje de potentielle fordele samt risikoen for skader og krav til tid og energi af unge idrætsudøvere. Den gode nyhed er, at deltagelse i sport har mange fordele for unge teenagere, både på og uden for spilleregler.

Akademisk

De positive effekter af deltagelsen i interscholastic sport i midten skoleniveau er blevet rapporteret i flere undersøgelser i løbet af de sidste mange årtier. Studerende, der deltager i en eller flere interscholastic sportsgrene havde en gennemsnitlig kvotient på 3,151, mens ikke-atleter havde et gennemsnit på 2,4, ifølge en undersøgelse af Interscholastic idrætsdeltagelse offentliggjort i NASSP Bulletin, Journal of National Association of Secondary School principper. Atleter har højere karakterer end ikke-atleter, selv når socioøkonomisk status, køn, alder og familie sammensætning tages i betragtning.

Sociale og følelsesmæssige

Deltagelse i sport kræver middle school studerende til at arbejde som et hold og være vedholdende for at lykkes. Det giver også de studerende adgang til positive rollemodeller, såsom trænere og ældre spillere, der kan sætte positive eksempler. Middle school studerende har tendens til at være følsomme over for kritik, selvbevidst, loyale over for jævnaldrende og mere motiveret af sociale faktorer end af akademiske bekymringer. Som et resultat, de nyder godt af sportsprogrammer, der fremmer teamwork og dygtighed-building via "no-cut" politikker snarere end yderst konkurrencedygtige programmer svarende til dem, findes på gymnasiet og voksne niveauer.

Fysisk

Sports deltagelse kan forbedre motoriske færdigheder og fitness i unge, der vokser hurtigt og kan være fysisk akavet som resultat. De nationale centre for sygdomskontrol og forebyggelse (CDC) anbefaler, at unge engagere sig i moderat fysisk aktivitet, såsom 30 minutters jogging eller kortere, mere intense byger af aktivitet fremmer sunde led, knogler og muskler og for at kontrollere vægten. CDC bemærker også, at mere intens og hyppig aktivitet kan være endnu mere fordelagtigt, selvom overdreven aktivitet kan resultere i skader eller svækkede knogler.

Langsigtede resultater

Sport også hjælpe unge med at udvikle livslang vaner for fysisk aktivitet, der vil gavne dem hele deres liv. De langsigtede effekter af utilstrækkelig fysisk aktivitet kan omfatte fedme, diabetes og højt blodtryk, så det er vigtigt, at mellemledere skoleelever bygge aktive vaner i stedet for at bruge deres fritid foran fjernsynet, spille videospil eller bruge en computer. Ifølge USA Department of Health og Human Services, ungdom sport deltagelse reducerer også sandsynligheden for, at teenagere i sidste ende vil droppe ud af skolen og øger deres chancer for at deltage kollegium.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com