Sådan oprettes en skole Passende Flapper Outfit

January 10


Sådan oprettes en skole Passende Flapper Outfit


Når du falder i kærlighed med den smarte, frisindet stil af 20'erne, er det svært ikke at ville skabe en fuld på stopgarn look til din hverdagsbrug. Når du planlægger ifører at flotte ensemble i skole, super korte hemlines og for mange tilbehør, kan dog efterlade du også udklædte op i stedet skole passende. Overvej nogle moderne måder at skabe et stopgarn look, der vil give dig, at Jazz Age glamour.

Trin 1

Træk på en drop-talje beklædningsgenstand, såsom en uformelig, lige, shift-stil kjole, enten ærmeløs eller med trekvart længde til lange ærmer. Kig efter en kjole med udsmykkede perle detaljer nær nederste kant på ryggen for en endnu mere autentisk look. Tilføj T-strap hæle eller pumper. Eller bære en drop-talje tunika med de samme funktioner over et par mørkeblå eller sort stramme jeans for et mere afslappet tilgang, hvis en kjole og hæle føle sig alt for dressy til skole. Tilføj et par peep-toe wedges i sort, nøgen eller guld til en moderne tage.

Trin 2

Opret en moderne '20s-inspireret makeup look ved at starte med matte foundation. Indstil din foundation med løs eller presset pulver. Udvid dine øjenbryn med et øjenbryn blyant, fortsætter buen lige ud over det ydre hjørne af dine øjne, som var populær i den tid. Påfør sort liner til din indre fælge og en mørk, mat øjenskygge på din øvre låg og langs nederste øjenvippe linje for en smokey, moderne effekt minder om 20'erne. Påfør bordeaux læbestift til dine læber for en fuld ansigt makeup eller bare bære rose-tonet balsam for en mere konservativ tilgang.

Trin 3

Style dit hår med et nik til '20'erne og samtidig holde det friske. Træk dit hår tilbage i en lav chignon eller lade det løs med en side del og tilføje en simpel bånd hovedbøjle med en oversize blomst detalje; dette virker for meget kort hår så godt. Bær blomsten placeret til den ene side af hovedet. Eller, hvis du har pandehår og langt hår, bære din pandehår flad og lige over din pande uden sweeping dem til siden. Saml resten af ​​dit hår i en løs, lav chignon mens dine kortere lag foran løs for udseendet af en bob. Bær mellemlangt til langt hår med finger bølger ved curling de forreste lag i varierende retninger omkring en jumbo krøllejern til store S-formede bølger. Del dit hår til siden og bære det ned med en overpyntet barrette holder tykkere side ud af dit ansigt eller trække dit hår i en lav hestehale. Spray dine bølger med fleksibel hold hårspray for at holde dem på plads.

Trin 4

Tilbehør til din ensemble ved at tilføje en æra-passende halskæde. Træk en lang kæde med en kvast vedhæng over hovedet efter en enkel, minimalistisk tage på styling. Eller tilføje lag af lange tråde af perler eller perle-inspirerede perler til dit outfit.

Tips

  • Gå med et par ideer i stedet hober på alle flapper detaljer du kan få dine hænder på en chic finish, snarere end en overdrevet look.

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com