Speedos vs Swim Shorts

January 26


Speedos vs Swim Shorts


En ofte stillede spørgsmål for mandlige svømmere har altid været: speedos eller svømme shorts? Hver har deres fordele og ulemper, men begge tjener deres formål i puljen. Din svømning evne og behov diktere den type badedragt du foretrækker. En række overvejelser vil sandsynligvis påvirke din beslutning om, hvad de skal bære, men komfort og anvendelighed er ofte de afgørende faktorer.

Speedos - også kaldet Briefs

En speedo, eller svømme korte, henviser til de små, stramme badetøj, at mænd bære mens svømning. Disse dragter er lavet af hurtigttørrende materiale, der sidder tæt til din talje og er ens i form og størrelse til almindelige trusser. Badebukser skabe lidt træk og ikke begrænse dit vifte af bevægelse, mens du svømmer. Disse dragter er ofte båret af konkurrencedygtige atleter og rekreative skødet svømmere. På samme måde kan du finde det samme materiale og stram pasform i en knælang udgave, kendt som en jammer.

Swim Shorts

Svømme shorts eller kufferter, er slidte til fritid og rekreative formål, men en udfordring, når den bæres under lap svømning. Swim shorts er firkantede ben badetøj, der passer stramt omkring taljen, men er løstsiddende fra hofterne til midten lår. Svømme shorts kan begrænse dine bevægelser som du sparke i vandet og deres bagginess skaber træk, mens du svømmer, så du svømme langsommere og at du skal skyde en større indsats. Disse badetøj er tilgængelige i en række længder og passer.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com