Camping Børnesenge for Kids

January 27


Camping Børnesenge for Kids


Går camping kan være en fornøjelig familieferie, der koster langt mindre end andre typer af getaways. Bor i det fri i et par dage kan du og dine børn at lære og få aktiv, mens lægger op til en fremtidig kærlighed til udendørs, ifølge elsker udendørs hjemmeside. Hvis dit barn er mistænksom over at skulle sove på jorden, kan en camping barneseng være løsningen youâ € ™ re på udkig efter.

Formål med Børneseng

En camping barneseng kan gøre sove i et telt mere tiltrækkende for et barn, der ikke ønsker at få kolde, ubehagelige eller snavset. De er også ideel, hvis det regner, mens du sover. Bliver op fra teltet gulvet holder dit barn fra at blive våd. Hvis det har en tendens til at få kolde natten, hvor du lejr, en barneseng giver ekstra isolering fra droppe temperaturer, fordi dit barn ikke vil være på den kolde jord, bemærker Seattle-baserede udendørs aptering selskab REI. Camping barnesenge er også ideel til ophold mere behageligt, mens du sover.

Typer af Børneseng

Børnesenge til camping er selvforklarende, men du har et par versioner at vælge imellem. Nogle fold op, så de ikke fylder så meget plads derhjemme. Du skal blot frigøre bar fangst og folde barneseng ned. Andre kommer med en mini-telt, der omgiver barneseng så dit barn kan sove fra jorden uden at skulle købe et stort telt. Nogle har endda køje stil barnesenge, med en på toppen og en på bunden. Du skal bruge en høj telt til at rumme denne type, men du vil have mere gulvplads inde i teltet.

Ved hjælp af en Cot

Med enhver form for camping barneseng, bare sprede dit barns sovepose oven på barneseng og han er klar til at klatre i, når det er sengetid. Sørg for, at camping barneseng er på en temmelig flad, fast overflade eller det kan vælte med for meget vende og dreje. Du kan også sætte en rullemadras på barneseng til en blødere soveplads. Pile på flere tæpper, hvis vejret vil få meget kolde. Fuldt folde barneseng og fastgør den eller det bryder sammen, når dit barn ligger ned.

At vælge en barneseng

Flere faktorer spiller rolle, hvor camping barneseng er bedst for dit barn. Vælg en barneseng, der er lang og bred nok til fuldt ud at imødekomme dit barn. Dette kan ikke være et problem for unge børn, men kunne være, hvis dit barn er en teenager eller højere end gennemsnittet. Mens de fleste barnesenge kan rumme op til 300 pounds, er det vigtigt at sikre, før de køber en, bemærker North Dakota Parks hjemmeside. Sørg for, at barneseng er let at bære, især hvis du Vandreture til din camping destination. Kig efter en lavet med kvalitetsmaterialer, der sikrer, at det vil holde op for mange fremtidige campingture.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com