Er der Kosttilskud der reducerer testosteron hos kvinder med PCOS?

January 16


Er der Kosttilskud der reducerer testosteron hos kvinder med PCOS?


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er den mest almindelige metaboliske hormonel lidelse, der rammer kvinder i den fødedygtige alder. Den nøjagtige årsag er ukendt, men der synes at være en genetisk komponent. Et af kendetegnene ved PCOS er dysfunktion af æggestokkene, der resulterer i lavere niveauer af østrogen og højere niveauer af testosteron, et androgen hormon. Symptomer på overdreven testosteron omfatter hirsutisme, eller overskydende mørk ansigtet og kroppen hår; sjældent menstruation, hårtab og eventuelt en dyb stemme. Diskuter behandlingsmuligheder med din læge, fordi der er nogle kosttilskud, der kan medvirke til at reducere testosteron niveauer.

Savpalme

Savpalme er en form for lille palme, der er hjemmehørende i dele af det sydlige USA. Træet producerer et bær, der bruges til at gøre plantelægemidler. Savpalme er traditionelt opfattes som en mænds urt på grund af dens hyppige anvendelse i behandling af en forstørret prostata. Men fordi urten har anti-androgene egenskaber, der virker til at sænke testosteronniveauer, det har også fundet en vis anvendelse i behandlingen af ​​PCOS. "Prescription for Herbal Healing" af Phyllis A. Balch stater, så palmetto kan forbedre hirsutisme ved at blokere effekten af ​​testosteron på hårsækkene.

Peony og lakrids

Tre forskellige sorter af pæon er anvendes til fremstilling af urtepræparater: rød pæon, hvid pæon og Moutan. I alle tilfælde er roden og bark af roden høstes skal anvendes medicinsk. Peony besidder nogle svage østrogenlignende effekter, som kan være gavnligt i behandling PCOS.

Træagtige rødder lakrids opsamles efter denne flerårig plante når tre år, der skal anvendes i naturlægemidler kosttilskud. Ifølge University of Michigan Health System, denne urt har også nogle anti-androgen aktivitet og er ofte brugt i tandem med pæon i tillægget kaldes shakuyaku-kanzo-til at sænke forhøjede testosteronniveau set i PCOS.

Mynte

Spearmint, eller Mentha spicata, er hjemmehørende i Middelhavsområdet og et medlem af mint familien af ​​planter. Dens blade opsamles og tørres til anvendelse ved fremstilling urtete, tinkturer og æteriske olier. En te lavet af spearmint blade synes at være i stand til at sænke testosteron niveauer hos kvinder og reducerer symptomerne på hirsutisme. Drikke en kop grøn mynte te to gange dagligt, ifølge University of Maryland Medical Center, kan medvirke til at reducere mængden af ​​testosteron i blodet hos kvinder med PCOS.

D-vitamin og calcium

At få den rigtige ernæring er også et vigtigt element i behandlingen af ​​PCOS. Det er vigtigt at opretholde et passende niveau for en række vitaminer og mineraler, herunder B-vitaminer, vitamin D, vitamin E, krom, magnesium, calcium og zink. Vitamin D er nødvendig for korrekt absorption af calcium og calcium er nødvendig for normal udvikling af follikler hver måned; virkningerne af calcium reduceres, når testosteron niveauer er forhøjede. En rapport offentliggjort i det medicinske tidsskrift "steroider", at administration af D-vitamin og calcium til kvinder, der lider af PCOS hjalp normalisere deres menstruationscyklus inden for to måneder.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com