Er Oral Arginin Forøg nitrogenoxid niveauer?

January 13


Er Oral Arginin Forøg nitrogenoxid niveauer?


De fleste mennesker indtager aminosyren arginin i deres daglige kost gennem fødevarer som oksekød, fjerkræ, æg og mælk, og det giver en tilstrækkelig mængde arginin i kroppen til at lette produktionen af ​​nitrogenoxid. Fordi arginin fungerer som en forløber for nitrogenoxid i kroppen, nogle supplement virksomheder hævder, at tage ekstra arginin vil medføre øgede nitrogenoxid niveauer. Disse virksomheder bakke primært deres krav med anekdotiske beviser frem for velkontrollerede videnskabelige undersøgelser.

Hjertekarsygdomme Behandling

Supplerende arginin kan øge dine nitrogenoxid niveauer, hvis du har visse hjerte-karsygdomme, der forringer din evne til at fremstille forbindelsen naturligt. I 2005 forskere fra Japan og USA offentliggjorde i fællesskab en omfattende undersøgelse af arginin, citrullin og antioxidant tilskud for åreforkalkning i tidsskriftet "PNAS." Forskerne gav hver supplement dagligt til 49 hankaniner med arterie tilstopning sygdom. Efter 12 uger kaniner signifikant øget mængden af ​​nitrogenoxid i blodet og viste forbedret blodgennemstrømningen i deres arterier.

Sport Kosttilskud

Sport supplere fabrikanter fremmer arginin kosttilskud som L-arginin, arginin alpha-ketoglutarat og arginin ketoisocaproate som værende i stand til at øge mængden af ​​nitrogenoxid i kroppen. Disse virksomheder hævder, at nitrogenoxid vil øge blodtilførslen til dine muskler, så du kan træne hårdere og se større muskelfylde. Registreret diætist Ellen Coleman, at disse påstande er sandsynligvis usande, fordi din krop regulerer nitrogenoxid koncentrationen i blodet. Derfor kan raske individer som bodybuildere og sportsfolk ikke øge nitrogenoxid niveauer ud over et vist punkt og ville simpelthen være at spilde penge på en arginin supplement.

Andre Reklamerede anvendelser

Forskere har udforsket nitrogenoxid producerer potentiale arginin flere lavt blod flow. For eksempel patienter med claudicatio intermittens --- en smertefuld tilstand, hvor dine ben ikke får nok blod --- viste en vis forbedring efter at have taget arginin i en undersøgelse fra 1998. Nogle små forsøg har vist lignende forbedringer i behandlingen af ​​mandlig og kvindelig seksuel dysfunktion. Men modstridende forsøg viser ingen effekt fra arginintilskud findes i de fleste tilfælde; og de få positive undersøgelser tendens til at have konstruktionsfejl, som gør deres resultater tvivlsom.

Arginin Sikkerhed

Arginin er en temmelig sikker supplement, og doser på op til 20 g per dag ser ud til at medføre nogen større bivirkning end mild mave nød. Kliniske undersøgelser af det mere komplekse former for arginin, ligesom arginin alpha-ketoglutarat, har set individer forbruger op til 12 g dagligt uden problemer. Men arginin har mange funktioner i kroppen end nitrogenoxid produktion, og supplerer derfor kan indebære andre sikkerhedsspørgsmål. For eksempel kan arginin øge mavesyre produktion, ændre kaliumniveauet og øge insulinfølsomheden. Altid konsultere en læge, før du tager en aminosyre supplement såsom arginin.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com