Sådan får Grease Ud af en taft kjole

January 1

Taft er traditionelt lavet af vævet silke og har en sprød glans eftertragtet af brude. Moderne syntetisk taft er fremstillet af nylon eller rayon, og anvendes til frakker, sengetøj og gardiner. Kontakt en rengøring professionel om et fedt plet på en silke taft beklædningsgenstand. Gør det selv, hvis fedtpletter en syntetisk polyester eller rayon taft beklædningsgenstand.

Trin 1

Dup det berørte område for at fjerne overskydende fedt, hvis pletten er ny. Undgå at gnide pletten, som vil arbejde fedtet længere ind i taft.

Trin 2

Dæk pletten med et tyndt lag af aerosol vasketøj forbehandling. Eller dup pletten med et stykke vat eller et hjørne af en klud dyppet i flydende vaskemidler. Lad vaskemiddel eller vasketøj forbehandling for at trænge ind i pletten for et til to minutter.

Trin 3

Hvis pletten er tilbage efter behandling med en forbehandling eller vaskeri sæbe, brug en tør rengøring opløsningsmiddel. Fugt et stykke vat eller et hjørne af en hvid klud med opløsningsmidlet. Ising på, men ikke gnide, pletten med opløsningsmidlet indtil fedtet løftes.

Trin 4

Skyl det behandlede område grundigt med lunkent vand. Hvis pletten ikke forsvinder, behandle igen med renseri opløsningsmiddel. Hvis pletten er elimineret, hvidvaske ifølge etiketten anvisninger.

Du skal bruge

  • Aerosol vaskeri forbehandling spray
  • Vat
  • Hvid klud
  • Flydende vaskeri sæbe
  • Renseri opløsningsmiddel

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com