Liste over godkendte Bats for Little League

January 11


Liste over godkendte Bats for Little League


Hvert år er der millioner af Little League spil, der spilles, og hundreder af millioner af Little League pladser kastet. Det betyder en masse gynger. Hvis dine børn leger little league baseball i år, sørg for at de svinger med det rigtige udstyr. Lille League Baseball har lavet en liste over godkendte flagermus til nutidens små Leaguers.

Grundlæggende

Forældre bør forvente at skulle betale mellem $ 40 og $ 200 for en lille League-godkendt baseball bat. Alle små League godkendt flagermus skal være 33 inches eller kortere med en tønde ikke mere end 2 1/4 inches i diameter. Bat vægt er også vigtigt at overveje. Grundlæggende retningslinjer er som følger:

Spiller højde (i inches) / Bat vægt (i ounces)

48 til 50/16 til 17

51 til 54/17 til 18

55 til 59/18 til 19

60 + / 19 og 20

Godkendte flagermus bør sige "Lille League Godkendt" i tønde bat.

Træ Bats

Nogle ligaer bruger kun træ flagermus. Spørg din lokale lille League organisation for at være sikker. Hvis du ender med at købe en træ bat, her er de godkendte producenter, med antallet af tilgængelige modeller i parentes:

Brett Bros. Bat Company (1)

Bambus Bat Company (8)

Mizuno (1)

Nocona (1)

Rawlings (9)

The Original Maple Bat Company (1)

Worth (1)

Wilson (1)

Ikke-Wood Bats

Ikke-træ flagermus er de mest populære, med en omfattende liste over godkendte flagermus, der enten aluminium eller komposit. Her er de godkendte producenter, og antallet af tilgængelige modeller i parentes:

Akadema (2)

Albin Atletik (1)

Anderson (3)

Kampsport (7)

DeMarini (27)

Dicks Sporting Goods (2)

Easton (45)

Limbsaver (1)

Louisville Slugger (74)

Kelley (1)

Mattingly (10)

Miken Sport (6)

Mizuno (1)

Nike (14)

Rawlings (53)

Reebok (13)

SSK (2)

Vikram (1)

Worth (68)

For en komplet liste over bat fabrikanter og modeller, besøge den officielle lille League hjemmeside og klikke på linket "Udstyr og merchandise" i venstre side af hjemmesiden.

Sikkerhed

Hvorvidt at bruge træ eller ikke-træ flagermus har været en varm debat i mange år sikkerhed. Men ifølge en konsensus af flagermus fabrikanter, en baseball blade træ flagermus og ikke-træ flagermus med samme hastighed. Endvidere en undersøgelse fra 2002 af Consumer Product Safety Commission USA revideret sagen og fastslået, at oplysningerne ikke var afgørende for at støtte et forbud mod ikke-træ flagermus, som nogle ligaer har gjort.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com