Shin benskinner og extensor tendonitis mens strækker

January 28


Shin benskinner og extensor tendonitis mens strækker


Skinnebenssmerter og extensor tendonitis er begge overbelastningsskader, der optræder hyppigst i løbere. Skinnebenssmerter er en tilstand, der forårsager generaliseret smerte og hævelse langs tibia eller skinnebenet, mens extensor tendinitis forårsager smerte, hævelse og / eller blå mærker på toppen af ​​foden. Disse betingelser begge forværres med aktivitet og er ikke forbundet med en akut skade. Selv de mest almindelige årsager er overforbrug og dårligt montering sko, ekstremt stramme eller svage lavere benmusklerne kan også bidrage.

Underbenet styrke og fleksibilitet

Skinnebenssmerter og extensor senebetændelse er ikke akutte skader, der opstår under en enkelt work-out, men de er resultatet af løbende slid på sener og knogler over tid. Atleter med meget stramme eller svage muskler synes at håndtere slitage mindre godt, og har større risiko for disse skader, fordi musklen ikke er i stand til at absorbere stress, mens stærkere, mere fleksible muskler absorbere stød ganske godt, hvilket skåner sener og knogler. Derfor stigende styrke og fleksibilitet i muskler i underbenet er vigtig.

Shin styrke og fleksibilitet

Toe bøjer er en nem at styrke øvelse, der kan udføres hvor som helst. Stå med hælene på et trin eller kantsten med tæerne hængende ud over kanten. Løft langsomt tæerne op, hold for en anden og lad den falde ned igen. Når dine muskler har akklimatiseret, kan du endda tilføje vægt. Sid på kanten af ​​din seng med fødderne hængende - ikke rører gulvet - og balancere en tung sækkestol på toppen af ​​din mund, som du langsomt flex og udvide din ankel. Shin dans er en anden simpel styrkelse øvelse. Lå på ryggen med begge knæ trukket til brystet. Hold toppen af ​​dine knæ og hurtigt flex og udvide hver ankel i et skiftende mønster. For at forbedre fleksibiliteten, udføre en klassisk quad strækning; bare være sikker på at holde din forfod i stedet for din ankel, da dette skaber forlængelse af den forreste ben muskler.

Foot styrke og fleksibilitet

Den tå pick-up er en simpel øvelse, hvor du bruger dine tæer til at afhente en genstand som en blyant eller marmor, holde det i et par sekunder, og sæt den på jorden, og gentag. Du skal blot gå barfodet på hælene i 10 trin og derefter tæerne i 10 trin og gentage kan også være effektiv til at styrke fodens muskler.

Calf styrke og fleksibilitet

Fordi lægmuskler modvirker handlinger de forreste ben muskler, kan stramme lægmuskler bidrage til shin benskinner og extensor senebetændelse. Der er flere måder at strække dine lægmuskler, herunder simple væg stretch. Læg dine hænder mod en mur med det ene ben foran, bag og begge fødder fladt på jorden. Læn frem mod væggen, indtil spændingen mærkes. For at styrke disse muskler, stå med begge fødder på gulvet og derefter hæve op på tæerne, holde i et par sekunder, og derefter lavere tilbage til stående stilling. Hvis du vil tilføje modstand og øge muskeltonus, hold håndvægte.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com