Illinois Softball Regler

January 19


Illinois Softball Regler


Den Illinois High School Association fastsætter regler for alle high school sport i Illinois, herunder softball. Den IHSA følger standard high school softball regler fastsat af den nationale sammenslutning af statslige High School Foreninger. Ifølge IHSA assisterende direktør Kurt Gibson, den IHSA "ikke afvige" fra de nationale regler.

Pitching Rubber

Pitching afstanden i Illinois gymnasiet softball, fra pitching gummi til home plate, var 40 meter, indtil afslutningen af ​​sæsonen 2008-2009. Den langt punkt home plate havde været 40 meter fra bagkanten af ​​pitching gummi, som er placeret i midten af ​​pitching cirkel. Imidlertid blev pitching afstand forlænget til 43 meter før starten af ​​sæsonen 2009-2010.

Ulovlige Pladser

Kander må ikke foretage nogen vildledende bevæger sig, når de er i pitching cirklen og stående på pitching gummi. Kanden må kun træde frem ved levering bolden mod home plate. Hun kan ikke træde tilbage, og hun kan ikke træde mod venstre eller højre side. Hvis kanden ikke træde frem, vil den blive anset en ulovlig banen og skal dommeren kalde det en bold. Hvis dejen vælger at svinge, vil batting team har sit valg af resultaterne af stykket - eller en kaldet bold.

Udpeget Hitter

I Illinois gymnasiet softball, kan en udpeget hitter anvendes. Der er 10 fielders i lineup og en coach kan vælge at sørge for hver enkelt af disse spillere bliver til bat. Men hvis træneren vælger, en udpeget hitter kan anvendes til en af ​​de position spillere. Den udpegede hitter behøver ikke at blive anvendt til kande, som det er tilfældet i baseball. Træneren behøver ikke at bruge den udpegede hitter hvis hun vælger at lade være. Men hvis den udpegede hitter ikke anvendes til at starte spillet, kan man ikke blive bragt senere i kampen.

Strike Zone

Strejken zone i Illinois gymnasiet softball er placeret lige over knæene og lige under skuldrene. Enhver pitchet bold, der er over pladen på dette område vil blive kaldt en strejke. Pladen er skitseret af en sort stribe. Hvis bolden er går over den sorte stribe, skal dommeren kalde det en strike - så længe det er mellem skuldrene og knæene.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com