Hvordan man underviser børn at lære Kropsdele

January 1


Hvordan man underviser børn at lære Kropsdele


Ved den tid, dit barn når skolealderen, hun sandsynligvis kender de vigtigste dele af kroppen, herunder hænder, fødder, ører, næse og øjne. Mange førskolebørn vil glæde i at lære de mere komplekse kropsdele, såsom albue, armhule, ankel eller knæskallen. Du kan optage flere sjove aktiviteter i dit barns dag for at hjælpe hende til at lære de forskellige dele af hendes krop. Da hun lærer navnene på kropsdele, tilføje flere dele til de aktiviteter for at holde hende beskæftiget og interesserede.

Trin 1

Pege på hver del af dit barns krop og fortælle ham navnet på den. Start ved toppen af ​​hovedet og arbejde dig ned til tæerne. Har dit barn tage en tur ved at pege på en af ​​hans kropsdele og spørger ham, hvad det hedder. Tickle ham, når han får svaret ret at opmuntre ham til at have det sjovt med aktiviteten.

Trin 2

Gør flashcards at lære dit barn kropsdele. Klip billeder af forskellige dele af kroppen fra blade og lim dem til kartotekskort. Vis dit barn hver flashkort og udfordre hende til at fortælle dig navnet på den kropsdel, og derefter pege på, at en del af sin egen krop. Gør aktiviteten mere udfordrende ved at give dit barn ledetråde, såsom "du kan vrikke mig" eller "du bruger mig til at lugte" antyder Lynne R. Weaver, forfatter til "Rhymes, gåder og Ræsonnement aktiviteter, der gør børn synes, Grade Pre- K. "

Trin 3

Spil, der fokuserer på kropsdele. Tegn et billede af et legeme på et stort stykke slagter papir eller plakat bord. Giv dit barn en sækkestol, råber en kropsdel ​​og har dit barn smide sækkestol på plakaten bord, så den lander på den kropsdel, foreslår Kathy Charner, forfatter til "The Giant Encyclopedia of tema aktiviteter for børn 2 til 5 : Over 600 foretrukne aktiviteter Oprettet af lærere for lærere ". Prøv en alternativ spil ved at have dit barn smide sækkestol og derefter kalde ud af, hvad kropsdel ​​det lander på. Spil Simon Says ved at fortælle dit barn til at lægge sin hånd på forskellige dele af kroppen, eller ved at lade ham flytte forskellige dele af hans krop.

Trin 4

Trace dit barn ved at have hende lagde sig på et stort stykke slagter papir. Giv hende farveblyanter og opmuntre hende til at farve sig i. Har dit barn fortæller dig navnet på hver kropsdel ​​og mærke dem i overensstemmelse hermed. Peg på forskellige dele og udfordre hende til at fortælle dig navnet på hver enkelt.

Advarsler

  • Der må ikke foretages kropsdele off grænser. Svar dit barns spørgsmål, men også instruere hende, hvad dele af hendes krop er privat og må ikke vises til andre.

Tips

  • Tal om, hvad hver del af kroppen gør, mens du og dit barn gå om dine daglige aktiviteter for at hjælpe styrke de aktiviteter, du har gjort med ham. Fortæl ham, at du bruger din næse til at lugte middag, og at han bruger sine ører til at høre hans godnathistorie.

Du skal bruge

  • Kartotekskort
  • Billeder af legemsdele
  • Lim
  • Plakat bord
  • Marker
  • Bean Bag
  • Butcher papir
  • Farveblyanter

© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com