Om Gemstones og deres helbredende kræfter

January 19

Gemstones har ekstraordinære helbredende kræfter, og i det gamle Egypten smykkesten blev brugt til dette formål. Disse dage smykkesten er for det meste bæres som smykker, der giver både gavn for pynt og et godt helbred, men alle kan høste de helbredende fordele af en ædelsten ved blot bærer en i lommen.

Fakta

Gemstones har en tre-fods energifelt bred. Gemstones er blevet anvendt ligesom et batteri anvendes til at gendanne energi. Gemstones kan bruges til at afbalancere følelser. Stones som krystal, Jasper og Rhodonite kan bæres omkring anklerne til at hjælpe erobre narkotika og alkohol afhængighed. Gemstones sat i guld kan være mere kraftfuld, da guld er mere magtfulde end andre metaller, og det udfører energi bedre.

Historie

I 1500 f.Kr. håndskrevet helbredende behandlinger, der er involveret brugen af ​​ædelstene og andre stoffer blev fundet i Egypten. Efter denne periode, ville folk fortæller hinanden om deres helbredende ædelsten retsmidler. Gemstones blev placeret på kroppen eller slidt i et forsøg på at skabe healing. Gemstones blev også pulveriseret, og indtages oralt for at fremme helbredelse. Kina, Tibet og Nordindien brugte ædelsten til healing og beskyttelse. Røde sten blev brugt til at helbrede sygdom, og grønne sten blev brugt til frugtbarhed.

Funktion

Ædelstene kan bruges til at helbrede og balance i kroppen. Placeret på kroppen, i stedet for det websted, der har brug for healing, kan ædelstene hjælpe med at helbrede lidelser som nyre og blære lidelser, neurologiske sygdomme, maveproblemer og meget mere. Visse ædelstene genoprette energi og øge immunitet. Sten, der er rødt anvendes til at genopbygge energi.

Typer

Den lyserøde sten kendt som rosenkvarts kan anvendes i forbindelse med reiki at fjerne blokeringer og helbrede en person fysisk og følelsesmæssigt. Agates såsom karneol kan øge energi, mens mos-grøn agat kan hjælpe med at rense kroppen. Ametyst kan anvendes til at lindre hovedpine smerter og ædelsten smaragd kan hjælpe med sygdomme i det neurologiske system. Garnet kan normalisere skjoldbruskkirtlen, og ædelstene i jade familien kan anvendes til at helbrede væsentlige kroppens organer. Moonstones kan afbalancere hypofysen, og obsidian styrker immunforsvaret. Perler kan anvendes til at bekæmpe infektion, og zircon kan anvendes som en generel healing støtte. Citrine kan anvendes til at bevare sundhed.

Advarsel

Brug aldrig ædelstene til at helbrede en alvor sygdom medmindre en læge allerede har undersøgt dig, og han godkender behandling med smykkesten. Selv ædelstene var på én gang indtages i pulverform til at fremme heling, aldrig prøve denne metode til behandling, som en bred vifte af mineraler er giftige og kan medføre døden.


© 2019 manitoulinoasis.com | Contact us: webmaster# manitoulinoasis.com